Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 2, παρά το… τσουνάμι αναβολών που μεσολάβησε με την πανδημία και οδεύει προς την 16η αγωνιστική, την προτελευταία δηλαδή, του πρώτου γύρου…

Σ’ αυτή την αγωνιστική, όπως όλα δείχνουν (πλέον με όσα έχουν συμβεί είμαστε επιφυλακτικοί ακόμη και για το πως θα… φυσάει ο άνεμος!) επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από απουσία ενός μήνα και η Αναγέννηση!

Οι “κιτρινόμαυρες” παραστάσεις, δηλαδή, επαναρχίζουν!

Το ένα και μοναδικό ματς που έδωσαν οι “κιτρινόμαυροι” από τις 28 Δεκεμβρίου ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος! Πέραν αυτού η απόλυτη αγωνιστική απραξία γεγονός που σίγουρα δημιουργεί έναν προβληματισμό για το πως θα επανεμφανιστεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο…

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ!
Το πρώτο παιχνίδι στη νέα αυτή… πρεμιέρα για την Αναγέννηση είναι προγραμματισμένο την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας με αντίπαλο τον Πιερικό. Μια ομάδα που βρίσκεται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα και προσπαθεί να πάρει αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη και η οποία έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της.

Τελευταίο αυτό που έδωσε προχθες στο γήπεδο των Σερρών με τον Πανσερραϊκό αποσπώντας μάλιστα μια πολύτιμη ισοπαλία με σκορ 1-1.
Άπαντες στην ομάδα βρίσκονται επί ποδός. Οι αθλητές η τεχνική ηγεσία, η διοίκηση καθώς και οι φίλαθλοι που ανυπομονούν να τη δουν ξανά στο γήπεδο.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που αναμένονταν με μεγάλο ενδιαφέρον δεν έδωσε κάποιο καλό αποτέλεσμα που θα έκανε εφικτό το… “θαύμα” της πρόκρισης στους ημιτελικούς κι έτσι όλη η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς ο πολύς κόσμος δεν έχει δικαίωμα με τα περιοριστικά μέτρα που εξακολουθούν να ισχύουν και παρατείνονται μάλιστα στα γήπεδα (βλέπε σελίδα 15), καθώς επιτρέπεται μόλις το 10% της χωρητικότητας του σταδίου.

Σε κάθε περίπτωση η νίκη στο Κυριακάτικο ματς είναι απαραίτητη μετά τους συσχετισμούς που έχουν δημιουργηθεί στο βαθμολογικό πίνακα. Η Αναγέννηση για να προσεγγίσει την κορυφή και να βρεθεί εκεί που ήταν πριν σταματήσει, θα πρέπει να μην έχει απώλειες, τόσο στα εξ αναβολής, όσο βεβαίως και στην κανονική ροή αγώνων.

Θυμίζουμε ότι στο φινάλε του πρώτου γύρου θ’ αντιμετωπίσει την Ξάνθη εκτός έδρας.