ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Να λοιπόν που ήλθε η πολυαναμενόμενη θετική εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την επανέναρξη των προπονήσεων σε πολλές κατηγορίες αθλημάτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού!

Μεταξύ αυτών και των ομάδων που συγκροτούν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Δηλαδή από σήμερα… προπονούνται ελεύθερα δίχως να κινδυνεύουν με σύλληψη και πρόστιμα από τα στρατεύματα του Χρυσοχοϊδη που δίνουν μάχη από τον περασμένο Μάρτιο με τον… κορωνοϊό!

Μετά από τέσσερις μήνες αδράνειας ήλθε η Επιτροπή κι αποφάσισε ν’ ανάψει το “πράσινο φως”! Τι άλλαξε όμως προς το καλύτερο από τον περασμένο Νοέμβριο και στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αποφάνθηκαν θετικά οι επιστήμονες και η κυβέρνηση;

Τα κρούσματα απ’ ο,τι βλέπουμε είναι περισσότερα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, η κατάσταση που ανάγκαζε υποτίθεται τον Εξαδάκτυλο και την υπόλοιπη εκλεκτή παρέα των ντοκτοράδων, να λένε “οχι” ακόμη και στις προπονήσεις των ερασιτεχνών αθλητών, είναι ίδια και λίγο χειρότερη, οπότε πως φθάσαμε στην απόφαση για την επανέναρξη;

Να σας διαφωτίσουμε περι αυτού. Πέρα από το γνωστό μπάχαλο που επικρατεί με τα μέτρα που αποφασίζονται, επιβάλλονται, αίρονται κάθε φορά και φτου κι από την αρχή (βλέπε σχολεία κλπ), είναι σε εξέλιξη και η γνωστή κόντρα της πολιτείας (προεξάχοντος του Αυγενάκη), με την ΕΠΟ! Η μία πλευρά σαμποτάρει την άλλη!

Κόντρα που έχει να κάνει βεβαίως με το ποιος θα κουμαντάρει (και) το ποδόσφαιρο. Για να ακριβολογούμε ποιος από τους δύο για λογαριασμό των ισχυρών επιχειρηματιών που εκπροσωπούν και οι οποίοι εχουν στην ιδιοκτησία τους πέραν όλων των άλλων και τις μεγάλες ομάδες! Δεν χρειάζεστε περαιτέρω επεξηγήσεις, φαντάζομαι για το ποιος εξυπηρετεί ποιον σ’ αυτό το μαγικό κόσμο…

Δεν χρειαζεστε, επίσης, εξηγήσεις για το ποιοι κυβερνούν επί της ουσίας κι όχι κατ’ όνομα! Θα ήταν προτιμότερο στις εκλογές να κατέρχονται οι επιχειρηματίες που έχουν τις μεγάλες ομάδες ποδοσφαίρου για να ψηφίζουμε κατευθείαν ανάλογα με τις συλλογικές μας προτιμήσεις!!!

Επειδή όμως κοτζάμ επιχειρηματίες με πολυσχιδή δραστηριότητα σε μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα της πατρίδος και έχοντας μεγάλο φόρτο εργασίας, δεν προλαβαίνουν ν’ ασκήσουν τα κυβερνητικά τους καθήκοντα αναθέτουν αυτή τη δουλειά στους… μπάτλερ! Τόσο στην πολιτική σκηνή, όσο και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Κι όταν μαλώνουν τα αφεντικά για τους δικούς τους λόγους, ε, είναι επόμενο και το… υπηρετικό προσωπικό να παίρνει θέσεις μάχης! Μάλιστα στην πρώτη γραμμή όπως συνηθίζεται! Οι στραγηγοί, όπως πάντα, είναι πίσω και σχεδιάζουν!

ΜΗ μου πείτε ότι πέφτετε από τα σύννεφα με τις διαπιστώσεις; Ολοι, λίγο πολύ, κατα βάθος γνωρίζουμε πως λειτουργεί το πράγμα…

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Αυτό, λοιπόν, συνέβη με την απόφαση της ΓΓΑ. Πέταξαν τη… μπάλα στην ΕΠΟ αφού ασκήθηκε ασφυκτική πίεση τον τελευταίο καιρό. Σα να τους λέει: ‘Επανέναρξη δεν θέλατε; Ορίστε, πάρτε εσείς την απόφαση, οι λοιμωξιολόγοι απεφάνθησαν…”!!!

Το ξαναρίχνουν πίσω…
Ανακατεύτηκαν λίγο οι παράγοντες της ΕΠΟ, συσκέφθηκαν χθες το μεσημέρι και πάνε να ξαναρίξουν τη μπάλα πίσω, ζητώντας από την πολιτεία να αναλάβει το κόστος των ραπιντ τεστ για να εφαρμοστεί το πολυθρύλητο υγειονομικό πρωτόκολλο!

Πήρε τη δουλειά
Να δοθεί δηλαδή εντολή στους Δήμους να πληρώσουν τα τεστ. Σε ποιον θα τα πληρώσουν; Μα στην εταιρία ενός ακόμη ποδοσφαιροπαράγοντα που πήρε και τη… δουλειά!!!

Για το καλό τους!
Οσο για τους αθλητές, τους συλλόγους και όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Μα γι’ αυτούς νοιάζονται όλοι οι παραπάνω! Γι’ αυτούς μαλώνουν και σφάζονται! Για το καλό τους που λεγε κι ο Μηλιώκας