Όλοι οι προβολείς στραμμένοι πάνω της!
Σε ολόκληρο τον πανελλήνιο τύπο διαβάζαμε χθες το όνομα “Αναγέννηση” και μαζί αυτό της “Καρδίτσας”!

Η καταπληκτική πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος και η σπουδαία σε σημασία νίκη στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, έκαναν τους “κιτρινόμαυρους”… πρωτοσέλιδο!
Ύστερα από τρία χρόνια… “φαγούρας” και αφάνειας, όπου η ομάδα είχε εξαφανιστεί απο το αθλητικό στερέωμα, θέλουν δεν θέλουν πλέον τη συμπεριελαμβάνουν σε περίοπτες αναφορές τα κορυφαία αθλητικά site και οι εφημερίδες της χώρας μας!

Δεν υπήρχε ούτε ένα site και ούτε μία εφημερίδα που να μην είχε αναφορά και μάλιστα σε κεντρικό σημείο στην επιτυχία της Αναγέννησης και είναι λογικό διότι πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αν στη ρεβάνς καταφέρει και την κατακτήσει θα μπει στην κληρωτίδα της ΕΠΟ για τα προημιτελικά του θεσμού, μαζί με όλες τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, γεγονός που σημαίνει πάνω απ’ όλα μεγάλη προβολή της Καρδίτσας…

Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, αυτή η ομάδα, σηκώνει στις πλάτες της όλη την πόλη και με την πορεία της ξαναβάζει την περιοχή μας στο χάρτη.

Από εκεί που ούκ ολίγες φορές την έχουν… “εξαφανίσει” αφήνοντας τη στην απομόνωση ενώ βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας.

Στη ΦΩΤΟ ενδεικτικά κάποιες μόνο από τις πολυπληθείς αναφορές του τύπου στην προχθεσινή παρουσία της Αναγέννησης στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αγιο Νικόλαο όπου κατόρθωσε κι έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς…