Το θέμα που προέκυψε με την πρώην Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης κ. Ουρανία Σούφλα, απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας πριν από λίγη ώρα.

Η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σούφλα, έκανε λόγο για «δήθεν σκάνδαλα» που ανακάλυψαν «ανώνυμοι συκοφάντες», προσθέτοντας παράλληλα ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έσπευσαν να τα εκμεταλλευτούν πολιτικά. « Έσπευσαν να υιοθετήσουν θέσεις συκοφαντών, αμαυρώνοντας την πόλη πανελλήνια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενη προς το Δημοτικό Συμβούλιο, η κ. Σούφλα σημείωσε ότι «η πρώην Δημοτική Αρχή μπορεί να βεβαιώσει τί παρέλαβα στις αποθήκες. Σχεδόν τίποτα, ενώ από το πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής μπορεί να λάβε γνώση ο οποιοσδήποτε τί παρέδωσα».

Στάθηκε στην προσωπική της διαδρομή, λέγοντας ότι υπήρξε άνθρωπος της πράξης, χωρίς να σκέφτεται το πολιτικό και προσωπικό κόστος όταν πρέπει να δοθεί λύση σε κάποιο πρόβλημα. «Με κίνδυνο της ζωής μου, εν μέσω κορωνοϊού, ερχόμουν σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους καθημερινά κατά την παράδοση- παραλαβή των προϊόντων και την ίδια ώρα κάποιοι έκαναν αντιπολίτευση από το πληκτρολόγιο» είπε μεταξύ άλλων. Σε ότι αφορά την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος της, επισήμανε ότι όποιο και να είναι το πόρισμα, θα το δεχθεί και θα απαντήσει. «Μέχρι να βγει το πόρισμα δεν θα επανέλθω» ανέφερε, κλείνοντας την τοποθέτησή της.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»