Ούτε στο εθνικό πρωτάθλημα των... Παπούα στη Νέα Γουϊνέα!!!

Αυτό που έχει γίνει φέτος με την Αναγέννηση δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Αναφερόμαστε στη συνεχή ροή αγώνων από Τετάρτη σε Κυριακή και στην ταλαιπωρία της ομάδας εξαιτίας των ανεκδιήγητων υπευθύνων που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα το Νοέμβριο γιατί έπαιζαν τις… “κουμπάρες” περιμένοντας τα λεφτά από την ΕΡΤ!!!

Επειδή δεν τους βολεύουν οι ημερομηνίες (λόγω των τηλεοπτικών δεσμεύσεων κι όχι λόγω μουντιάλ), έχουν διαλύσει τις ομάδες και το ίδιο το πρωτάθλημα! Μάλιστα μεσούσης της πανδημίας του κορωνοϊού που ήλθε να βάλει ακόμη πιο δύσκολα αναβάλλοντας πολλές αναμετρήσεις!

Η Αναγέννηση, λοιπόν, με το προχθεσινό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ “Β” έχει ήδη δώσει 12 παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή!!! Μάλιστα στο τελευταίο έπαιξε Πέμπτη λόγω χιονόπτωσης!!!
Αύριο στα Τρίκαλα πάει για το 13ο συνεχόμενο και ακολουθούν άλλα οκτώ! Σύνολο δηλαδή 21 παιχνίδια στη σειρά μιας και ήταν η ομάδα με τις περισσότερες αναβολές αφού “χτυπήθηκε” και από τον κορωνοϊό ενώ έκανε το… “λάθος” να προκριθεί μέχρι τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος!

Την ερχόμενη Τετάρτη την περιμένει και ταξίδι στη Θεσσαλονίκη καθώς ορίστηκε ο εξ αναβολής αγώνας με τον Απόλλωνα Πόντου (την στιγμή που οι άλλοι θα ξεκουράζονται) και ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με την ΑΕΛ!
Ούτε στο… Εθνικό πρωτάθλημα των Παπούα στη Νέα Γουϊνέα θα μπορούσαν να συμβούν αυτά!!!

Διότι, εκεί (όπως πολύ σωστά παρατήρησε ένας καλός φίλος με τον οποίο συζητούσαμε όλη αυτή τη… θεατρική επιθεώρηση), αν ένας Φύλαρχος είχε κάποια ομάδα και ταυτόχρονα ήταν και πρόεδρος στη διοργανώτρια, οι άλλοι Φύλαρχοι θα έπαιρναν τα μέτρα τους! Για ν’ ακριβολογούμε θα του… έπαιρναν μέτρα!!!

Μέσα σ’ αυτή την εξοντωτική σειρά αγώνων, η Αναγέννηση έχει ν’ αντιμετωπίσει απίθανες διαιτησίες (ακυρωμένα γκολ, πέναλτι “μαϊμού” κλπ κλπ), μεθοδεύσεις (βλέπε αναβολές με Καβάλα), αντιπάλους που παίζουν και για τους… φίλους!

Αν προσθέσουμε και τις αγωνιστικές απώλειες από τιμωρημένους και τραυματισμένους, μιλαμε για πορεία – “Γολγοθά”!!!
Θ.Κ.