Με ένα λουλούδι, μια κάρτα, ένα γλυκό ή πιο εντυπωσιακά με ένα ρομαντικό δείπνο, ένα κόσμημα, ένα ταξίδι οι ερωτευμένοι εξέφρασαν χθες τον έρωτά τους, την αγάπη τους στο άλλο τους μισό…
Μπορεί η οικονομική δυσχέρεια να έχει διαφοροποιήσει τις αγορές, ωστόσο όχι και τη διάθεση των ερωτευμένων να γιορτάσουν.

Το κόκκινο χρώμα επικράτησε παντού χθες στην Καρδίτσα.

Μπαλόνια, λουλούδια, λούτρινα αρκουδάκια είχαν την τιμητική τους. Με «έξυπνα» δώρα χαμηλότερου προϋπολογισμού, αλλά με αμείωτη την επιθυμία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, οι ερωτευμένοι όχι μόνο δεν γύρισαν πλάτη στην ημέρα του έρωτα, αλλά με όπλο την ευρηματικότητα και την επινοητικότητα, συνέχισαν να αναζητούν στις βιτρίνες των καταστημάτων τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, φανερά ή και…κρυφά.
Αποδέκτες ήταν φυσικά άνθρωποι όλων των ηλικιών, ερωτευμένοι και ερωτευμένες που έδειξαν με μια απλή, τρυφερή κίνηση την αγάπη τους.

Το κόκκινο και ο ρομαντισμός ήταν τα βασικά συστατικά κάθε δώρου που μαζί με μια λέξη από καρδιάς αποζημίωσε με το… παραπάνω το έτερον ήμισυ!!!