Tην εφαρμογή νέων μέτρων επεξεργάζεται η κυβέρνηση σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό, με στόχο να περιορίσει την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Καθημερινά τα κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ είναι δεκάδες ακόμα και πάνω από 200, γεγονός που έχει οδηγήσει τις Αρχές στο να εξετάζουν νέο πακέτο αυστηρών μέτρων. Το μέτρο της παύσης λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης στις 12 τα μεσάνυχτα αναμένεται να επεκταθεί σε όλη τη χώρα, από μερικές περιφερειακές ενότητες που ισχύει μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Νομός Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση της παράτασης των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στο Ν. Καρδίτσας, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια και απογοήτευση στους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και αναψυχής.

Τέσσερα νέα κρούσματα στο Ν. Καρδίτσας Χθες το μεσημέρι, το Συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοίνωσε τέσσερα νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο στο Νομό Καρδίτσας. Συγκεκριμένα καταγράφηκαν τέσσερα νέα κρούσματα, από τα οποία τα δύο προσήλθαν στο Γ.Ν. Καρδίτσας μετά από συμπτωματολογία, ένα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλάτησης, ενώ ένα ακόμη επέστρεψε από παραθερισμό και εξετάστηκε σε Ιδιωτικό Εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»