Ο Ατρόμητος Παλαμά θα είναι ο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Καρδίτσας όπου θ’ αντιμετωπίσει την Αναγέννηση που προκρίθηκε έναντι της Μαυραϊκής Σοφάδων την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι “πράσινοι” σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησαν με 3-2 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Μακρυχώρι πήραν την πρόκριση!

Ο Απόλλων προηγήθηκε με 0-2, αλλά η ομάδα του Παλαμά κατάφερε ν’ ανατρέψει την κατάσταση. Στο 6′ ο Ξέρρας άνοιξε το σκόρ γράφοντας το 0-1, για να έλθει στο 11′ το 0-2 από τον Κούρκουλα!

Αμεση υπήρξε η αντίδραση του Ατρομήτου όμως (κι αυτό έπαιξε ρόλο στην έκβαση του μάτς) καθώς μείωσε στο 14′ με τον Αλεξόπουλο, ενώ κατάφερε με τον Κατσιγιάννη στο 19′ να ισοφαρίσει!

Το συγκλονιστικό αυτό πρώτο ημίχρονο επεφύλαξε και πέμπτο γκόλ, που το πέτυχε ο Κόκκινος μέσα σε πανηγυρισμούς στο 43′!

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα μ’ αποτέλεσμα η ομάδα του Τάκη Παραφέστα να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Λιάπης, Οικονόμου Χρ., Μίχος (48′ Οικονόμου Γ.), Μπασιάκας, Κατσιγιάννης Τ. (89′ Ζάρρας), Βαγγελάκος, Κόκκινος (80′ Ζάγκος), Αλεξόπουλος (85′ Κατσιγιάννης Σ.), Μπαντής, Εκίζογλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μιχάλης Ζιώγας): Σιώκας, Νταρακλίτσης, Τζιλός, Κούρκουλας, Χατζηλιάδης (78′ Λαβατσιώτης), Κρανιώτης Α., Αετόπουλος (71′ Ντάλλας), Μαυροδήμος (60′ Μπλατσέρι), Ξέρρας, Υφαντής (85′ Νούσιας), Γκουγκούδης.