Σκηνές απίστευτες για μία ακόμη φορά εκτυλίχθηκαν στο Δημαρχείο Καρδίτσας με αφορμή την επικείμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας για να εγκρίνει ή όχι τους όρους παραχώρησης δημόσιας γης που αποφάσισε η επιτροπή Δημοπρασίας του Δήμου (κ.κ. Αλεξάκος, Κολοκυθά και Καραζάχος) στις 5 Αυγούστου προκαλώντας την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας…

Απο νωρίς συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές που προσπάθησαν να εισέλθουν όπως είχαν το δικαίωμα στην αίθουσα (η συνεδρίαση είναι δημόσια και ανοιχτή) αλλά δοκίμασαν πάλι χημικά και δακρυγόνα απο δυνάμεις της αστυνομίας!!!

Μάλιστα Καρδιτσιώτισσα διερχόμενη λυποθύμησε και κινδύνευσε σοβαρά η υγεία της ενώ όλοι οι συμπολίτες που βρίσκονταν στο  τετράγωνο απο την Πλατεία Δικαστηρίων μέχρι το Κινηματοθέατρο εισέπνευσαν…. χημικά!!!!

Τελικά δεν κατέστη δυνατό να προσέλθουν στην αίθουσα όλα τα μέλη της Επιτροπής (κάποιοι εξ αυτών δεν πήγαν αυτοβούλως) μ’ αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και να ματαιωθεί η συνεδρίαση για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο!

Ο κόσμος, δηλαδή και οι αντιδράσεις του ουσιαστικά ανέστειλαν μια ακόμη προσπάθεια για την βιομηχανοποίηση παρθένων και προστατευόμενων διεθνώς περιοχών των Αγράφων…

Λεπτομερές ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ”.