Ο Γιάννης Μπουρούσης το δήλωσε στη συνέντευξή του ευθέως και δίχως περιστροφές. Το είπε κάπως έτσι: “Αυτό που θέλω να δω είναι μια εξέδρα να βράζει και να δίνει ενέργεια. Να γεμίζει το γήπεδο και να δείξει η Καρδίτσα ότι θέλει την άνοδο…”

Ο σπουδαίος Καρδιτσιώτης αθλητής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο παρκέ και να κλείσει τη διαδρομή του στην πόλη του και στη μεγάλη μπασκετική της εκπρόσωπο, δίχως να έχει να κερδίσει κάτι, παρα μόνο να βοηθήσει.

Αλλωστε αυτό κάνει στον ΑΣΚ εδώ και καιρό, όπως και στην πόλη (βλέπε γήπεδα μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο), δίχως μάλιστα να το διαφημίζει.

Είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος λοιπον, από την στιγμή που δεν εμπεριέχει ούτε ένα ψήγμα ιδιοτέλειας η απόφασή του να φορέσει ξανά τα ρούχα του αθλητή, να δώσει το στίγμα της προσπάθειας και πως αυτή θα πρέπει να στηριχθεί. Για πρώτη φορά στην ιστορία του μπάσκετ του Νομού μας μπαίνει ένας τέτοιος μεγαλεπήβολος στόχος, η άνοδος, δηλαδή, στην κορυφαία κατηγορία της χώρας!

Για πρώτη φορά μάλιστα φαίνεται να συντρέχουν και οι προϋποθέσεις για την επίτευξή του! Κανείς δεν μπορεί φυσικά να προβλέψει τι θα συμβεί στην πορεία (μιλάμε για αθλητισμό με ό,τι απρόβλεπτο αυτός επιφυλάσσει), αλλά το γεγονός οτι ο σύλλογος οργανώθηκε και ενισχύθηκε σε όλα τα επίπεδα με τέτοιες βλέψεις είναι από μόνο του σημαντικό!

Τη διαφορά εδώ μπορεί να την κάνει ο κόσμος! Αυτός είναι που μπορεί να δώσει το σύνθημα και να σπρώξει τον ΑΣΚ προς την κορυφή.

Αρχής γενομένης από το σημερινό πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο νέο μεγάλο αθλητικό σπίτι της πόλης μας…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ