Οριστικό θεωρείται από την κεντρική Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, το κλείσιμο του πέτρινου υποκαταστήματος στην Καρδίτσα και του καταστήματος στον Παλαμά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νέου Αγώνα», ο κεντρικός σχεδιασμός προβλέπει ότι τα δύο υποκαταστήματα θα έχουν «κατεβάσει ρολά» μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι 15 Ιανουαρίου αναμένεται να κλείσει το ιστορικό πέτρινο κατάστημα της Εθνικής στην Καρδίτσα και στη συνέχεια έως τις 12 Φεβρουαρίου εκείνο του Παλαμά. Μάλιστα πελάτες της Εθνικής στον Παλαμά έχουν ήδη λάβει ενημερωτικά μηνύματα από την τράπεζα ότι από τις 12/2 θα εξυπηρετούνται από το κατάστημα της Καρδίτσας στην Κεντρική Πλατεία.

Το συγκεκριμένο κεντρικό κατάστημα είναι το μόνο που θα απομείνει και θα κληθεί να σηκώσει όλο το βάρος της εξυπηρέτησης για Καρδίτσα, Παλαμά και Σοφάδες. Η εξέλιξη αυτή αναμφίβολα προβληματίζει και ανησυχεί το κοινό που διαβλέπει τον κίνδυνο υποβάθμισης της ποιότητας στην εξυπηρέτηση.

Σε έναν Νομό με ιδιαίτερα γεωγραφικά και πληθυσμιακά χαρακτηριστικά, η οικονομία του οποίου έχει «γονατίσει» από το «Ιανό» και την καραντίνα, το κλείσιμο δύο κομβικών τραπεζικών υποκαταστημάτων αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα