Ο κύβος ερρίφθη: πανθεσσαλικό αγροτικό μπλόκο στη Νίκαια την Παρασκευή

ΣΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ

Στo στήσιμο ενός ενιαίου πανθεσσαλικού αγροτικού μπλόκου στην εθνική οδό στον κόμβο της Νίκαιας, σημείο αναφοράς των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα, θα προχωρήσουν οι αγρότες της Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας.
Ο κύβος ερρίφθη στην αγροτική σύσκεψη που συγκάλεσε στον Παλαμά σήμερα το απόγευμα η ΕΟΑΣΚ. Οι αγρότες παρά τα οξυμένα οικονομικά προβλήματα αποφάσισαν να βγάλουν τα τρακτέρ τους συντεταγμένα στο δρόμο την Παρασκευή, με προορισμό την Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας. Εκεί μαζί με τους συναδέλφους τους από τη Λάρισα, τα Φάρσαλα, τον Τύρναβο και άλλες περιοχές θα προχωρήσουν στο στήσιμο του πανθεσσαλικού μπλόκου.
Σε αυτό συνετέλεσε και η χθεσινή απόφαση των αγροτών των Φαρσάλων για ενιαία πανθεσσαλική κινητοποίηση και έξοδο των τρακτέρ στη Νικαία.
Στη σύσκεψη τέθηκαν για ακόμη μια φορά επί τάπητος τα καυτά θέματα, όπως το υπέρογκο κόστος παραγωγής μετά και τις αυξήσεις στην ενέργεια και τα αγροτικά εφόδια, το πετρέλαιο, οι αποζημιώσεις και ο ΕΛΓΑ, τα αντιπλημμυρικά κλπ.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα