Την όγδοη συνεχόμενη νίκη έκανε η Αναγέννηση που πέρασε “αέρας” και από το γήπεδο των Μετεώρων κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-4!

Οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 3ου ομίλου και μπαίνουν πλέον στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της χρονιάς, καθώς την Τετάρτη θα υποδεχθούν στο Στάδιο τον Ερμή Αμυνταίου και την προσεχή Κυριακή θα δώσουν το ματς που θα κρίνει τα πάντα στην Πιερία κόντρα στην Καρίτσα!

Το συγκρότημα της Καρδίτσας δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί των αντιπάλων του στο γήπεδο της Καλαμπάκας. στο 22′ της αναμέτρησης ο Πολίτης έκανε το 0-1, για να έλθει το 0-2 από τον Νίκιτς λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30′

Μ’ αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά και η υπόθεση νίκη για την Αναγέννηση που κατόρθωσε στο 69′ ν’ αυξήσει κι άλλο την διαφορά με γκολ του Ξέρρα που έγραψε το 0-3.

Θ’ ακολουθήσει το γκολ του Πολίτη στο 89′ που θα γράψει το τελικό 0-4.

Την ίδια στιγμή που η Αναγέννηση επικράτησε εύκολα στην Καλαμπάκα, η Καρίτσα “μαρτύρησε” για να κερδίσει τη Φήκη Τρικάλων, αλλά τα κατάφερε κι έτσι οι δυο τους παραμένουν ισόβαθμες στην κορυφή με τους “κιτρινόμαυρους” να υπερτερούν στη διαφορά των τερμάτων.

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα της χρονιάς ξεκινάει, καθώς την Τετάρτη η Καρίτσα παίζει στην Ελασσόνα και η δική μας ομάδα στο Στάδιο με τον Ερμή Αμυνταίου.

Την προσεχή Κυριακή, όμως, είναι το μεγάλο μάτς στο Λιτόχωρο, καθώς αγωνίζονται οι δυό τους σ’ ένα ενενηντάλεπτο που θα κρίνει όπως δείχνουν τα πράγματα τα πάντα και θα δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ της ανόδου στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ οπως μεταδόθηκαν από την εκπομπή “Στη Σέντρα” από το 52′ και 12”