Στην Καρδίτσα βρέθηκε για δυο μέρες ο “πιο γρήγορος κουρέας στον κόσμο” Κωνσταντίνος Κουτούπης. Ο λόγος της επίσκεψής του δεν ήταν κάποια επίδειξη ή κάποιο σεμινάριο, ουτε η αναψυχή. Ο κ. Κουτούπης ευαισθητοποιημένος από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Καρδίτσα ο σαρωτικός “Ιανός” βρέθηκε στην πόλη για να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο τους πληγέντες.

Ετσι προχθες Κυριακή και χθες Δευτέρα τα ψαλίδια του…πήραν φωτιά και κούρεψε αφιλοκερδώς εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που πέρασαν από τον πεζόδρομο της Βάλβη. Κανένας δεν πλήρωσε για το κούρεμά του, υπήρχε όμως κουμπαράς που ο καθένας κατέθετε το ποσό που επιθυμούσε προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών. Ολα τα έσοδα διατέθηκαν για το σκοπό αυτό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Ανθρωποι όλων των ηλικιών, άνδρες, γυναίκες και παιδιά έκατσαν στις καρέκλες και απόλαυσαν το κούρεμά τους βοηθώντας παράλληλα όσους επλήγησαν στην Καρδίτσα.

Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία με το κομμωτήριο Old Garage Barbershop και συμμετείχαν σε αυτή οι:

ο Valentino hair expert, paratrixa Ilias Boltsis, old garage Tsilovitis Grigoris, Anastasis Kokkinos καθώς και το τμήμα κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας. O Κωνσταντίνος Κουτούπης κέρδισε το βραβείο Guinness world record, για το πιο γρήγορο κούρεμα στον κόσμο, με ρεκόρ ταχύτητας κουρέματος σε 47.17 δευτερόλεπτα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ίδιος διέθεσε για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας τις εισπράξεις μιας μέρας του κομμωτηρίου του στην Κερατέα Αττικής καθώς και τρόφιμα και είδη ρουχισμού.