Aλώβητη πέρασε από το γήπεδο του Προαστίου η Αναγέννηση την περασμένη Κυριακή, επιβλήθηκε του τοπικού ΑΟ Σελλάνων σημειώνοντας την τρίτη κατά σειρά νίκη από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του 3ου ομίλου έχοντας και μία απόσταση νίκης από τη δεύτερη Καρίτσα!

Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε, εστιάζοντας στην ουσία της υπόθεσης που ήταν το τρίποντο και σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατάφερε να περάσει χωρίς απώλειες, κάτι που θα το βρει μπροστά της στον τελικό απολογισμό.

Σε αντίθεση με ο,τι συνέβη πριν την διακοπή της σεζόν στην άλλη τοπική κόντρα με τον Ατρόμητο στον Παλαμά (όπου μάλιστα ισοφάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο καθως οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί) αυτή τη φορά οι “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν προβλήματα.
Εκείνη βέβαια η απώλεια δύο βαθμών, αν είχε αποφευχθεί, τώρα η απόσταση θα ήταν της τάξεως των 5 βαθμών και τα πράγματα ακόμη καλύτερα μιας και υπάρχει μπροστά μας και το αγωνιστικό ρεπό.

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
Χρόνος ν’ αναλυθεί περισσότερο το παιχνιδι της περασμένης Κυριακής δεν υπάρχει καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται Μεγάλη Τετάρτη με την εμβόλιμη 8η αγωνιστική.
Μάλιστα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα παιχνίδι δύσκολο που χρειάζεται προσοχή από την Αναγέννηση. Συγκεκριμένα υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο οποίος έχει μέχρι στιγμής πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, τέσσερις δηλαδή λιγότερους από την Αναγέννηση.
Είναι η ομάδα που απέσπασε ισοπαλία από την Καρίτσα στις πρώτες αγωνιστικές (2-2) και την περασμένη Κυριακή με δύο γκολ του Σεχουλάρι επικράτησε του ΠΟ Ελασσόνας.

Η ομάδα της Καρδίτσας για να φθάσει στο ζητούμενο, δηλαδή στην κατάκτηση των τριών βαθμών θα πρέπει να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα, να διαχειριστεί πολύ σοβαρά το ματς και να επιδείξει υψηλό αγωνιστικό πνεύμα για να πάρει τον έλεγχο. Είναι από τα πλέον κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδι απ’ αυτά που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος.
Αμέσως μετά μάλιστα ακολουθεί το ρεπό, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την κατάκτηση της νίκης.

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!
Ολόκληρος ο οργανισμός της Αναγέννησης σ’ αυτή τη συγκυρία (αγωνιστικό τμήμα, τεχνική ηγεσία, διοίκηση, φίλαθλος κόσμος) είναι αφοσιωμένος και συσπειρωμένος γύρω από το στόχο. Η δίψα για την άνοδο κυριαρχεί, αλλά παράλληλα όλοι γνωρίζουν πως για να επιτευχθεί απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε μια χρονιά με πάμπολλα απρόοπτα και ιδιατερότητες.

Απομένουν ακόμη επτά παιχνίδια (με το αυριανό) και οκτώ συνολικά αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Για να διασφαλιστεί η συμμετοχή στα μπαράζ που θ’ ακολουθήσουν μεταξύ των πρωταθλητών των υπολοίπων ομίλων (οι πέντε πρώτοι δηλαδή από τους δέκα συνολικά ομίλους της κατηγορίας), θα πρέπει να κατακτηθεί η πρώτη θέση.
Και για να επιτευχθεί αυτό στο μικρό διάστημα που απομένει για να ολοκληρωθεί η κούρσα της “μιας ανάσας” οι βαθμολογικές απώλειες… “απαγορεύονται”. Ολη η προσοχή, λοιπόν, στο  ματς με τον Εθνικό Κεραμιδίου…