Πανθεσσαλική συγκέντρωση συμπαράστασης και συμβολικός αποκλεισμός της ΠΑΘΕ αύριο στο Μπλόκο της Νίκαιας

Σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνουν, καλούν πολίτες, φορείς και τοπικές της Θεσσαλίας οι αγρότες που έχουν στήσει μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας.
Όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στο μπλόκο, οι αγρότες απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι. Θα επιχειρηθεί συλλαλητήριο με συμβολικό αποκλεισμό της ΠΑΘΕ από πεζούς αγρότες και όσους βρεθούν στο μπλόκο με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων και τη διεκδίκηση λύσεων.
Από την Παρασκευή το απόγευμα που στήθηκε το πανθεσσαλικό μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας, αποτέλεσε πανελλαδικά σημείο αναφοράς και έδωσε το έναυσμα πολύμορφων κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα. Σήμερα κατεφθασαν στο μπλόκο περίπου άλλα 25 τρακτέρ, ενώ αναμένονται κι άλλα εντος των ημερών που θα δυναμώσουν τον «πυρήνα» των αγροτικων κινητοποιήσεων.
Οι αγρότες με αποφασιστικότητα βγήκαν στα μπλόκα, βγήκαν στους δρόμους για την επιβίωσή τους, διατρανώνοντας τα δίκαια αιτήματά τους, για να μπορούν να καλλιεργούν και να παράγουν, να ζουν από τα χωράφια τους, κόντρα στην πολιτική που τους ξεκληρίζει.