Την παραίτηση από τη θέση του Πρόεδρου των Λουτρών Σμοκόβου – ΔΟΛΟΠΙΑ Α.Ε. Ο.Τ.Α, υπέβαλε ο κ. Δημοσθένης Κατσής.

Στην επιστολή παραίτησης, ο κ. Κατσής αναφέρει τα εξής: «Με την παρούσα  επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου των Λουτρών Σμοκόβου – ΔΟΛΟΠΙΑ Α.Ε. Ο.Τ.Α., την οποία υπηρέτησα από την 21.12.2019 για λόγους ευθιξίας.

Η παντελής αδιαφορία και παραγκωνισμός τόσο εμού του ιδίου ως Πρόεδρος όσο και του Δ.Σ. της εν λόγω Ανωνύμου Εταιρείας από τον αξιότιμο Δήμαρχο, ειδικά μετά τη θεομηνία του Ιανού, με αποκορύφωμα την πρόσφατη επίσκεψη και τηλεδιάσκεψη με Γ.Γ. αρμοδίων υπουργείων, καθιστούν την παραίτηση μου ως συνέπεια των αρχών μου μονόδρομο.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδωσα «ψυχή και σώμα» στην αναγέννηση μιας εταιρείας με τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές, η οποία ωστόσο είχε υποστεί στο παρελθόν τα πάνδεινα από πλευράς Διοίκησης.

Προφανώς η δημοσιότητα που άρχισε να δημιουργείται λόγω της μεθοδευμένης, συστηματικής και επιτυχημένης αναδιοργάνωσης της λειτουργίας της εταιρείας, θορύβησαν αυτούς που θέλησαν να την καπηλευτούν με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν δύναται να εξυπηρετήσουν την ανάγκη μιας συντονισμένης και με πλήρη διαφάνεια διοίκησης από το αρμόδιο θεσμικό όργανο που δεν είναι άλλο από το Δ.Σ. της επιχείρησης.

Επιλέγω λοιπόν για λόγους ευθιξίας, και κυρίως λόγους αποστροφής στο διαμορφούμενο νοσηρό κλίμα που τελευταία επικρατεί, να παραιτηθώ και από το αξίωμα αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της  εν λόγω εταιρείας.

Στο προσεχές άμεσο χρονικό διάστημα θα προβώ σε δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων Διοίκησης επί των ημερών μου ενώ οφείλω να ευχαριστήσω θερμά  για την αμέριστη υποστήριξη και εξαιρετική συνεργασία τόσο το προσωπικό των Λουτρών Σμοκόβου – ΔΟΛΟΠΙΑ Α.Ε. Ο.Τ.Α. όσο και τα μέλη του Δ.Σ» αναφέρει ο κ. Κατσής.