Μέσα σε όλη αυτή την… ταινία τρόμου που ζούμε, είναι πραγματικά αστείο να ρωτήσεις και μόνο τι θ’ απογίνουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου!

Πολύ δε περισσότερο να ρωτήσεις τι θα συμβεί με τις εγχώριες και τοπικές διοργανώσεις!
Αυτό ακριβώς όμως είναι που προσπαθεί μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις με την παγκόσμια πανδημία να διαχειριστεί και η ΟΥΕΦΑ.
Η παράταση της σεζόν, δεν νομίζουμε ότι θα λύσει κανένα πρόβλημα απ’ αυτά που δημιουργούνται.

Ακούγονται διάφορες προτάσεις ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να στεφθούν πρωταθλητές οι ομάδες που προπορεύονται αυτή τη στιγμή στη βαθμολογική κατάταξη…
Αν συμβεί κάτι τέτοιο με επίσημη οδηγία της ΟΥΕΦΑ και εφαρμογή του μέτρου από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, πρωταθλητής στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία Καρδίτσας θ’ αναδειχθεί ο Απόλλων Μακρυχωρίου που βρίσκεται έναν βαθμό πιο μπροστά από την Αναγέννηση!!!

Θα πρόκειται για μια πραγματικά οδυνηρή εξέλιξη για τους “κιτρινόμαυρους” που θα χάσουν μια χρονιά όχι τόσο για τη φετινή τους διαδρομή (αλλωστε είναι αήττητοι και έχουν μόλις δύο ισοπαλίες ως απώλειες), αλλά για το ξεγυρισμένο -6 που είχαν απο την περσινή αποφράδα σεζόν!!!

Δηλαδή θα χάσουν το πρωτάθλημα χωρίς να προλάβουν μάλιστα να δώσουν και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Στάδιο στην κανονική περίοδο όπου αν το κέρδιζαν θα περνούσαν μπροστά.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι αυτό ήταν προγραμματισμένο σε τρείς μόλις αγωνιστικές!
Όλα αυτά βεβαίως για την ώρα είναι εικασίες καθώς δεν υπάρχει καποια επίσημη θέση, ούτε γνωρίζει κανείς πως θα εξελιχθούν τα πράγματα..