Μπορεί με τη λήξη του αγώνα η πίκρα και η στεναχώρια από την ήττα να κυριάρχησαν στους ανθρώπους του ΑΣΚ, αλλά αν δούμε ψύχραιμα την προσπάθεια που έγινε όχι μόνο στο χθεσινό συγκλονιστικό “θρίλερ” αλλά και καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, μόνο καλά λόγια θα βρούμε για να πούμε!

Μόνο μπράβο αξίζουν αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν και όλοι όσοι τα στήριξαν διότι πραγματικά έδωσαν ο,τι είχαν και δεν είχαν!

Αντιμετώπισαν τεράστιες δυσκολίες! Πλημμύρες, πανδημίες, καταστροφή του κλειστού, lockdown, απώλειες βασικών αθλητών, την απουσία του κόσμου που θα ήταν καθοριστικός παράγοντας ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια, ακόμη και τραγικές διαιτησίες!

Μπορεί η  διαιτησία να μην ήταν σαν το “όργιο” που βιώσαμε στη Νέα Ερυθραία στην κανονική περίοδο, αλλά έσπρωξε καθοριστικά τους φιλοξενούμενους να φθάσουν στη νίκη!

Δεν θα μείνουμε όμως εκεί, όπως δεν έμεινε ποτέ αυτή η ομάδα. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μία ακόμη πετυχημένη χρονιά για το συγκρότημα της Καρδίτσας που εδώ και οκτώ χρόνια συνεχίζει αδιάκοπα να προσφέρει χαρές κι ένα αίσθημα ανάτασης στον κόσμο της περιοχής μας σε πολύ δύσκολα χρόνια!

Το κίνητρο για να συνεχιστεί η προσπάθεια και τη νέα σεζόν με ακόμη υψηλότερους στόχους είναι υψηλό και ο κορεσμός για τους ανθρώπους του ΑΣΚ είναι άγνωστη λέξη. Αν το κλειστό γυμναστήριο είχε κόσμο, είμαστε σίγουροι πως ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους φιλάθλους θα το εισέπρατταν οι “κυανόλευκοι” γιατί το άξιζαν…

Πολλά μπράβο σε όλους…

Θ.Κ.