Πολύτιμη νίκη σ’ ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι πέτυχε η Αναγέννηση κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο και με τους τρεις βαθμούς παρέμεινε σε τροχιά κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της super league 2

Ο αγώνας ήταν όπως τον αναμέναμε και όπως τον προανήγγειλε ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” στο φύλλο της Κυριακής. Ένα ντέρμπι με τον αντίπαλο να κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για να κόψει βαθμούς από την ομάδα της Καρδίτσας. Σε αντίθεση με την παρουσία που είχε στο παιχνίδι με τη Βέροια όπου δέχθηκε γκολ με το… τσουβάλι (5-1) πριν λίγες αγωνιστικές, εδώ το λαρισινό συγκρότημα έβγαλε πάθος και προσπάθησε να εκνευρίσει και τους “κιτρινόμαυρους”, πράγμα που το κατάφερε!

Με διπλή και… τριπλή ζώνη άμυνας οι Λαρισαίοι εγκλώβισαν την Αναγέννηση που αν και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους και να δημιουργήσει παραγωγή φάσεων όπως μας έχει συνηθίσει στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Κάθε ματς σ’ αυτό το πρωτάθλημα έχει κι ένα διαφορετικό σενάριο και το καλό είναι οτι η Αναγέννηση βρήκε τον τρόπο να φθάσει στη νίκη, γεγονός που χαρακτηρίζει ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Τέτοια ματς που είναι επικίνδυνα για βαθμολογική απώλεια αν τα κερδίζεις και τα περνάς “αναίμακτα”, είναι πολύ σπουδαίο για την συνέχεια.

Και πράγματι η Αναγέννηση βρήκε τον τρόπο στο 65′ να φθάσει στο γκολ με τον Αθανασιάδη ύστερα απο σέντρα του Γκίνη κι αυτό ήταν αρκετό για να της δώσει τους τρείς υπερπολύτιμους πόντους.

Απέναντι σε μία ομάδα που δεν έκανε ούτε μία φάση καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου που ήταν ιδιαίτερα σκληρή και προκάλεσε ουκ ολίγες φορές την κερκίδα.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη μετά από έναν εξοντωτικό ρυθμό με συνεχόμενους αγώνες που είναι όλοι “μάχες” (την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοί της στην κορυφή περνάνε από κάποια ματς στο χαλαρό) βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα διατηρώντας το  απόλυτο στην έδρα τους!

Οι καλύτερες φάσεις, το ρεπορτάζ, το “χρυσό γκολ”, δηλώσεις και παραλειπόμενα απο το ματς στην εκπομπή “Στη Σέντρα” από τη Θεσσαλία TV στις 9.30 το βράδυ.