Προς αναβολή οδεύει η διεξαγωγή της 17ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας, καθώς η πανδημία σε συνδυασμό με τη δύσκολή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρήσεις, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες.

Το θέμα της διεξαγωγής της 17ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας και κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί στην μετά covid εποχή, τέθηκε επί τάπητος στη χθεσινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου. Εισηγητής του θέματος ήταν ο κ. Γεώργιος Στεργιούλης Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου, ο οποίος στην τοποθέτησή του, τόνισε πως η θέληση από πλευράς ΕΒΕ ήταν να γίνει μία αναβαθμισμένη έκθεση τη φετινή χρονιά.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε ανάδοχο βεληνεκούς που επιθυμούμε την παρούσα φάση, ενώ την ίδια ώρα, δεν θέλουμε να βάλουμε τον κόσμο σε περιπέτειες, σε καιρό πανδημίας. Θέλουμε να προστατέψουμε τον θεσμό» δήλωσε ο κ. Στεργιούλης.

Προς αυτή τη γραμμή κινήθηκε και η πλειοψηφία των συμβουλών, καθώς όπως επισήμαναν, η πανδημία δεν βοηθάει στο να διεξαχθεί τη φετινή χρονιά η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση. Όπως μας τόνισε ο κ. Στεργιούλης, οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου.