Υπό άλλες συνθήκες ο αγώνας με τη Βέροια ως ντέρμπι κορυφής θα είχε ήδη κινητοποιήσει ολόκληρο τον οργανισμό της Αναγέννησης και θα ετοιμαζόμασταν να ζήσουμε ένα συναρπαστικό απόγευμα, με το Στάδιο κατάμεστο και την ατμόσφαιρα καταπληκτική!

Όλα αυτά αν δεν υπήρχει η έξαρση της πανδημίας που έχει – για μία ακόμη φορά – δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας.

Ήδη η Αναγέννηση μετράει τρεις αναβολές αγώνων (η μία βέβαια με μεθόδευση) και ετοιμάζεται για την… τέταρτη!

Το προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη ντέρμπι κατά πως δείχνουν τα πράγματα θα έχει κι αυτό την ίδια μοίρα με τα προηγούμενα και δεν θα διεξαχθεί.

Τα κρούσματα κορωνοϊού στους “κιτρινόμαυρους” είναι πάνω από δέκα αυτή τη στιγμή και παρά το γεγονός ότι η πρώτη “φουρνιά” παικτών έχει αναρρώσει, όπως είναι επόμενο, ο ένας μετά τον άλλον κολλάνε τον ιό και οι υπόλοιποι. Ευτυχώς (κι αυτό είναι το πιο σημαντικό) χωρίς σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία τους.

Η ίδια κατάσταση απ’ ο,τι πληροφορούμαστε επικρατεί και στη Βέροια οπότε ο αγώνας είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα διεξαχθεί.

Το πιο πιθανό σενάριο (και αν δεν έχουμε τίποτα σοβαρότερα), είναι να ξαναδούμε την Αναγέννηση στο γήπεδο την προσεχή Κυριακή στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στις 19 Ιανουαρίου στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Όλα αυτά πάντα με μια επιφύλαξη γιατί η πανδημία είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο!