Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/7) η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΣ Αναγέννηση με αποκλειστικό θέμα την απόφαση για τη δημιουργία της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή της ομάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της super league 2.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου καθώς και μέλη του ερασιτέχνη που αποφάσισαν να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται ώστε η ομάδα να προλάβει και τα χρονικά περιθώρια που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, όλα όσα αποφασίστηκαν θα κατατεθούν στην ΕΕΑ και η Αναγέννηση βαδίζει ολοταχώς προς τη νέα εποχή μέσα στο δρόμο που άνοιξε από την παρελθούσα θριαμβευτική αγωνιστική περίοδο.

Αφήνει πίσω της τα χρόνια της ανυποληψίας και της αφάνειας και προχωράει μπροστά.

Αν ο κόσμος, αναλογιζόμενος και αποφεύγοντας τα τεράστια λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, αγκαλιάσει μαζικά και στηρίξει την ομάδα, η τελευταία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη…

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέλευση και όλες τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη στην έντυπη έκδοση του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” στο φύλλο της Τετάρτης 27 Ιουλίου.