Πριν λίγους μήνες η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δρομολόγησε το έργο που αφορούσε την πληρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου, κάτι που είχε να γίνει εδώ και μια δεκαετία! Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικα θλιβερό!

Οι εικόνες που προέκυψαν από τον αγωνιστικό χώρο μετά την ολοκλήρωση των έργων, αποτέλεσαν χρήσιμο υλικό για… διαστημικές έρευνες σε άλλους πλανήτες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος παρέπεμπε σε σεληνιακό ή ηφαιστειογενές τοπίο! Με τις διαμαρτυρίες Καρδιτσιωτών και τα συνεχή ρεπορτάζ του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” η εταιρία που ανέλαβε το έργο δέχθηκε τις αυστηρές συστάσεις της νυν δημοτικής αρχής και μάλιστα την προειδοποίηση ότι αν δεν παραδώσει το έργο όπως πρέπει, τότε αυτό δεν θα παραληφθεί από το Δήμο!

Μεσολάβησαν κάποιοι μήνες από τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος με τους υπεύθυνους της εταιρίας που ανέλαβε το έργο, αλλά το αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα είναι τουλάχιστον τραγικό! Δεν γνωρίζουμε τι εργασίες αποκατάστασης έγιναν, ούτε φυσικά μπορούμε να αποφανθούμε περι αυτών καθώς δεν είμαστε ειδικοί.

Αυτό όμως που βλέπουμε είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος στον οποίο φυτρώνουν και… άλλα φυτά μετά τα μανιτάρια που είχαμε δει το περασμένο Φθινόπωρο. Και όλα αυτά μάλιστα την στιγμή που δεν υπήρξε η παραμικρή επιβάρυνση αφού όπως είναι γνωστό οι αγωνιστικές εκδηλώσεις σταμάτησαν. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής…