Η ονειρεμένη πορεία του ΑΣ Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, οδήγησε εκεί που ουδέποτε στην ιστορία, απο καταβολής έχει φθάσει το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ!

Στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στην τέταρτη μετά τους αγώνες play off!

Με όσα γίνονται όμως στο Ελληνικό μπάσκετ, υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα ο ΑΣ Καρδίτσας να αγωνίζεται στη νέα περίοδο στην… basket league, δηλαδή στην κορυφαία κατηγορία της χώρας…

Οπως είναι γνωστό η Καστοριά είναι η ομάδα που δέχθηκε πρόσκληση για συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία μετά τα κενά που δημιουργήθηκαν διότι τερμάτισε στην τρίτη θέση..

Ωστόσο όπως είναι γνωστό ο πρόεδρός της εδώ και καιρό έχει δηλώσει ότι παραιτείται και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην αποδεχθεί την πρόσκληση διότι δεν υπάρχει και το κατάλληλο γήπεδο…!

Αν συμβεί αυτό, η αμέσως επόμενη ομάδα που θα λάβει πρόσκληση συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία θα είναι ο ΑΣΚ που τερμάτισε στην 4η θέση!

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν να δεχθούν την πρόσκληση οι “κυανόλευκοι” τις επόμενες ημέρες (ανάλογα και με το τι θα γίνει με την Καστοριά)!!!

Σε κάθε περίπτωση η επόμενη εβδομάδα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις πρωτοφανείς για τον αθλητισμό της Καρδίτσας…