Ένας 44χρονος άνδρας άρπαξε κοριτσάκι από παιδική χαρά και η κίνησή του έγινε αντιληπτή από άλλη γυναίκα.

Σ’ ένα πάρκο του Βερολίνου στη Γερμανία, ένας 44χρονος άνδρας άρπαξε ένα κοριτσάκι. Η μητέρα του παιδιού αφαιρέθηκε για λίγα λεπτά και ο 44χρονος πήρε το κοριτσάκι, το έβαλε στους ώμους του και άρχισε να απομακρύνεται από το πάρκο. Ευτυχώς έγινε όμως αντιληπτός από άλλη γυναίκα που έπαιζε με το παιδί της στο πάρκο και τον κυνήγησε.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού κατάφερε να πιάσει τον 44χρονο. Μάλιστα ρώτησε τον δράστη αν το παιδί είναι δικό του και εκείνος του απάντησε: «Όχι. Αγαπώ τα παιδιά και δεν καταλαβαίνω πώς οι γονείς τα αφήνουν με νταντάδες στο σπίτι».

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψουν στο πάρκο με το παιδί και φαίνονται οι δύο άντρες να περπατούν και τον 44χρονο να απαντά στο γιατί άρπαξε το παιδί: «πιστεύω ότι τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Είναι το μέλλον μας, έτσι δεν είναι;».

Αφού έφτασαν στο πάρκο και κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα του παιδιού που ήταν πανικόβλητη, η αστυνομία έφτασε και συνέλαβε τον 44χρονο που ήταν μεθυσμένος.

Πηγή metrosport.gr