Στην κορυφή της Ελλάδας για άλλη μια φορά τα παιδιά του αθλητισμού της Καρδίτσας!

Κατα την πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και ο Δημήτρης Τσάμης κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια με εξαιρετικές επιδόσεις που έχουν και διαχρονική αξία.

Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 3.000 μέτρα βάδην κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έκανε αυτό που έχει… συνήθεια, νέο πανελλήνιο ρεκόρ!
Όπως το 2020 κατάφερε να συνδυάσει την παρουσία της στον κλειστό στίβο με ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ.
Ταυτόχρονα η επίδοση είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο κάτι που επιτυγχάνει για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό!!!
Η συμπολίτισσα τερμάτισε σε 12.21.43 για να συντρίψει το δικό της 12.27.18 από την περσινή χρονιά και προετοιμάζεται εντατικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο πολυνίκης και μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ όπως αναμενόταν κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5.000 μέτρα βάδην και βρίσκεται κι αυτός σε εξαιρετική κατάσταση παρά τα εμπόδια που συνάντησε σε όλο αυτό το διάστημα με την πανδημία.

Εκανε χρόνο 19.12.08 και βρίσκεται σε μόνιμη ανοδική πορεία μετά την εξαιρετική επίδοση που είχε σε αγώνες στην Ιταλία όπου διασφάλισε μέσω της παγκόσμιας κατάταξης αθλητών την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για τους οποίους προετοιμάζεται επίσης.

Ο Αλέξανδρος άγγιξε το δικό του πανελλήνιο ρεκορ που κατέχει από το 2016 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 2ος στον κόσμο στα 5.000 μέτρα κλειστού στίβου, πίσω μόνο από τον Ουκρανό Ζαμπουζένκο.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ

Ο Δημήτρης Τσιάμης έφτασε στην 15η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και το κατάφερε πετυχαίνοντας άλματα στα 16,42 μέτρα.
Ο συμπολίτης αθλητής έδειξε πως έχει περιθώρια να πάει μακρύτερα και να κυνηγήσει άλματα που θα ήταν ικανά να ου δώσουν ακόμη και η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (όριο 16,95 μ.). Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη είχε άκυρα άλματα στα 17,00 μ., επιδόσεις που θα μπορέσει να κυνηγήσει μέσα στη σεζόν.