Η γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ συνέχισε τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΚΕΛ, επικρατώντας με 3-2 σετ της Αθλεσης Λάρισας στο κλειστό της Καρδίτσας και κλείνοντας με το τέλος της χρονιάς και της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στην κορυφή της κατάταξης.

Αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 σετ, κατάφερε με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει να γυρίσει το ματς και να επικρατήσει με 3-2 σετ της αντιπάλου της. Σημαντική η απουσία της βασικής Λιμπερο Κ. Αναστασιάδη που ” έχασε” παραμονή του αγώνα τον πατέρα της και στη θέση της αγωνίστηκε η Παπασακελλαρίου.

Παρότι το κλίμα ήταν βαρύ, η έλλειψη συγκέντρωσης είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα δύο πρώτα σετ με 24-26 και 22-25. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 1ο σετ η ομάδα της Καρδίτσας βρέθηκε να προηγείται με 22-19… Κάπου εκεί όμως σοβαρεύτηκε, ανέβασε το ρυθμό της και πήρε τα τρία επόμενα με 25-20, 25-18 και 15-12 και τη νίκη με 3-2 σετ.

ΣΠΑΚ (Σ. Αλεξίου) – Κωνσταντίνου, Λαΐου, Κουρκούτη, Μαμούνγκα, Μπιρνάρα, Αραμπατζή, Παπασακελλαρίου, Μούστου, Γιαννακάκη, Βουλγαράκη, Γιαννουλίδη, Νικολάου.