Η τρομερή χρονιά που έκανε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με απίθανες εμφανίσεις και διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο και στην παγκόσμια κατάταξη!
Πριν από λίγες ημέρες η World Athletics (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) ανακοίνωσε το ranking για το 2022 κι εκεί μέσα θα βρούμε την Καρδιτσιώτισσα Ολυμπιονίκη στην κορυφή!!!

Συγκεκριμένα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη στα 35 χιλιόμετρα βάδην και στην όγδοη στα 20 χιλιόμετρα!
Η κατάταξη γίνεται με βάση την αγωνιστική εικόνα για τη χρονιά που έφυγε και αποτελεί την αφετηρία πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ορεγκον!

ΑΠΙΘΑΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Μπορεί το 2021 να ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη για όλους μας με την πανδημία να σαρώνει και να ανατρέπει τα πάντα, αλλά για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν η καλύτερη σ’ ο,τι αφορά την παρουσία της!

Κράτησε τα πρωτεία στην Ελλάδα, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Κυπελλο Βάδην στην Τσεχία και το αποκορύωμα ήταν η απίθανη παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου τερμάτισε στην 8η θέση μεταξύ των καλύτερων αθλητριών του πλανήτη και αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης!

Μια ονειρεμένη, δηλαδή, χρονιά που όμως δεν είναι αρκετή για να “φρενάρει” τις φιλοδοξίες της Καρδιτσιώτισσας που αυτή την περίοδο προετοιμάζεται στο Άστρο Κυνουρίας με τον προπονητή της Νεαπολέων Κεφαλόπουλο, για τον πρώτο στόχο της νέας σεζόν, που είναι το παγκόσμιο κύπελλο εθνικών ομάδων βάδην που θα γίνει στο Ομάν στις 4 Μαρτίου.
Χαρακτηριστική ήταν και η ανακοίνωση του συλλόγου που ανήκει η Αντιγόνη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) για όλα τα παραπάνω:

«Η World Athletics ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) ανακοίνωσε το πρώτο ranking για το 2022 για όλα τα αγωνίσματα Στίβου και βρίσκει την αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην δεύτερη θέση στα 35χιλ βάδην γυναικών και στην όγδοη θέση στα 20χιλ βάδην. Η κατάταξη γίνεται με βάση την αγωνιστική εικόνα του 2021 και αποτελεί την αφετηρία πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.
Η αθλήτρια μας Αντιγόνη βρίσκεται εδώ και καιρό στο Άστρο Κυνουρίας κάνοντας προετοιμασία υπό την επίβλεψη του προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο, για τον πρώτο στόχο της που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Εθνικών Ομάδων Βάδην που θα γίνει στο Ομάν στις 4 Μαρτίου.
Αντιγόνη, όλοι σε καμαρώνουμε, καλή επιτυχία στους στόχους σου»