Παραχώρηση για 20 χρόνια θα ζητήσει η Δημοτική Αρχή

Θέμα ημερών είναι η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ καθώς η προγραμματική σύμβαση που θα υπογραφεί με τον Δήμο Καρδίτσας είναι σχεδόν έτοιμη. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε χθες για τη «συναυλία αγάπης», ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία των παιδικών σταθμών που ούτως η άλλως ανήκουν στο δήμο.

Αλώστε, το προσωπικό που θα διατεθεί προέρχεται από τα οκτάμηνα και αυτό θα συμβεί μέχρι να υπογραφούν οι συμβάσεις για το προσωπικό που προκήρυξε ο ΟΑΕΔ.

“Πρόθεσή μας ήταν να δώσουμε λύση σε ένα κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την καθυστέρηση της λειτουργίας του σταθμού” υπογράμμισε ο κ. Τσιάκος και αποκάλυψε ότι ο Δήμος προτίθεται να ζητήσει παραχώρηση του σταθμού για 20 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο εξήγησε ο κ. Τσιάκος θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των καθυστερήσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται επιτέλους λύση σε ένα μείζον ζήτημα που απασχολούσε 88 οικογένειες της πόλης της Καρδίτσας καθώς παρά την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο σύγχρονος Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ παρέμεινε κλειστός.