Στη Βέροια αγωνίζεται αυτή την ώρα η Αναγέννηση απέναντι στην τοπική ομάδα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους” που ταξίδεψαν απο χθες στην πόλη της Ημαθίας και έχουν στο πλευρό τους αρκετούς Καρδιτσιώτες.

Το ματς είναι νοκ αουτ και η πρόκριση θα κριθεί είτε στα 90 λεπτά, είτε στην παράταση, είτε – αν χρειαστεί – στα πέναλτι.

Ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” θα σας ενημερώνει από τη σελίδα του (με ανανέωση κάθε φορά) για την εξέλιξη, ενώ στο τέλος θα υπαρχει ρεπορτάζ, φωτογραφίες και φυσικα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ (0-1)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελίδης, Μπουκουβάλας, Πευταράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Πασάς, Ορφανίδις Μπαιντού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γκέκας, Γκόλιας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαρέα, Λαγός, Πολίτης, Μπενγκόα, Μπανκόνι, Μπραμπίγια.

• Ολοκλήρωσαν την προθέρμανσή τους οι ομάδες και σε λίγο θα βγουν από τ’ αποδυτήρια για την έναρξη της αναμέτρησης που θα διευθύνει ο διαιτητής Κατσικογιάννης από την Ηπειρο. Ειχε διευθύνει το ματς των play off στη Μηχανιώνα (1-1), δυστυώς όχι με καλές επιδόσεις.

Οι παίκτες της ομάδας μας στη φυσούνα για την έναρξη… Με μαύρα αγωνίζεται η Αναγέννηση.
Οι δύο ομάδες χαιρετούν τους φιλάθλους…

8‘ το πρώτο καλό σουτ από πλευράς Βέροιας με τον Γαβριηλίδη που έφυγε άουτ…

• Πιο δυνατά μπήκε η γηπεδούχος ομάδα σ’ αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης…

14′ Σέντρα του Μπαϊντού, ο Μπλέτσας προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν τα κατάφερε και χάθηκε η ευκαιρία για τη Βέροια.

• Ενώ κοντεύουμε στο πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κυκλοφορία της μπάλας, με την Αναγέννηση να προσέχει περισσότερο την άμυνά της.

• Περίπου 400 άτομα βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου, μεταξύ αυτών και 30 περίπου φίλοι της ΑΣΑ που είναι στο πέταλο…

Oι λιγοστοί ηρωϊκοί φίλοι της ΑΣΑ που ταξίδεψαν στη Βέροια…

21′ Η πρώτη καλή στιγμή της Αναγέννησης με τον Μπραμπίγια να μην προλαβαίνει την όμορφη πάσα του Λαγού και τον Βελλίδη να μπλοκάρει προ του κινδύνου…

25′ Τεράστια ευκαιρία με τον Μάρτιν Μπενγκόα να πιάνει κεφαλιά εξ επαφής αλλά απέκρουσε ο Βελλίδης γλιτώνοντας το 0-1.

26′ Ο Κατσικογιάννης κάνει συστάσεις στον πάγκο της Αναγέννησης για διαμαρτυρίες καθώς στη φάση της ευκαιρίας του Μπενγκόα στη δεύτερη προσπάθειά του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Στη συνέχεια ενώ το πλάγιο ήταν για την ομάδα μας το έδωσε ανάποδα και παρολίγο να βγει αντεπίθεση για τη Βέροια κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες όλου του πάγκου των “κιτρινόμαυρων”. Δέχθηκε και κίτρινη ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης.

• Η Αναγέννηση μετά από 32 λεπτά έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και ψάχνει κι αυτή πλέον τρόπους να φθάσει στην εστία της αντιπάλου με αξιώσεις.

• Συμπληρώθηκε το 38λεπτο στη Βέροια και το 0-0 παραμένει σ’ ενα παιχνίδι αμφίρροπο και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα…

Στιγμιότυπο από τον αγώνα που γίνεται σε κακό αγωνιστικό χώρο…

• Δύο μόλις λεπτά απομένουν, χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πάντα στο 0-0.

44′ Κίτρινη κάρτα στον Λαρέα για ανατροπή του Πασά έξω απο την περιοχή σε αντεπίθεση, με έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που ζητούσαν κόκκινη.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σκορ 0-0. Ισορροπημένο ματς με τη Βέροια να μπαίνει καλύτερα στα πρώτα λεπτά και την Αναγέννηση να ανακάμπτει μετά το 20λεπτο.

• Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο…

52′ Η Αναγέννηση μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγχει την κυκλοφορία, χωρίς όμως κάποια καλή φάση μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες. Ξεχωρίζει σε όλο το ματς για την ώρα η κεφαλιά του Μπενγκόα και η καταπληκτική απόκρουση του Βελλίδη.

Πολύς κόσμος της Αναγέννησης είναι έξω απο το γήπεδο καθώς δεν τους επετράπη η είσοδος λόγω… πιστοποιητικών εμβολίων!

Από την πρώτη αλλαγή στο ματς για τη Βέροια. Βγήκε ο Οικονόμου λόγω τραυματισμου και μπήκε στη θέση του ο Ντίνας. Ενώ στο 65′ ο Γιακουμάκης μπήκε στη θέση του Ορφανίδη

67′ Στη θέση των Πολίτη – Γκουγκούδη μπαίνουν οι Κουτσιανικούλης και Γκίνης για την Αναγέννηση.

72′ Δεκαοκτώ λεπτά πριν το φινάλε και η Αναγέννηση καλύτερη εικόνα από την αντίπαλό της. Χωρίς όμως να υπάρχουν ευκαιρίες μπροστά απο τις δύο εστίες. Ολα θα κριθούν στις λεπτομέρειες…

80‘ Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού που είναι απόλυτα ισορροπημένο. Μια φάση ενδεχομένως θα κρίνει και τον νικητή. Είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση….

Για όσους ρωτάνε, η Αναγέννηση δεν έπαιξε ποτέ σε αγώνα Κυπέλλου την πρόκριση στα πέναλτι από την περίοδο 1998-99 όταν αποκλείστηκε από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη με 5-4 κι ενω η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν τελειώσει χωρίς γκολ!!!!

88′ Ευκαιρία για την Αναγέννηση ν’ ανοίξει το σκορ στο φινάλε!!!

89′ Αλλαγή για την Αναγέννηση, στη θέση του Μπενγκόα, μπαίνει ο Κλάους Αθανασιάδης.

90’+3′ Στη θέση του Μπιανκόνι ο Ξέρρας ένα λεπτό πριν και το τέλος των καθυστερήσεων του αγώνα.

Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα με 0-0. Πάμε για παράταση…

Οι παίκτες της ΑΣΑ με το τεχνικό επιτελείο, λίγο πριν την έναρξη της παράτασης.

Ξεκίνησε η παράταση και νέα αλλαγή για την Αναγέννηση στη θέση του Μπραμπίγια μπήκε ο Λώττας.

95′ Σπουδαία φάση για την Αναγέννηση με τον Κουτσιανικούλη, που όμως την τελευταία στιγμή κόπηκε και δεν μπορεσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για το γκολ!

100′ Ευκαιρία για τη Βέροια με κεφαλιά του Πασά και εντυπωσιακή απόκρουση του Γκέκα. Ολα παίζονται στην κόψη του ξυραφιού…

105′ Aναγκαστική αλλαγή βγαίνει ο Λαγός λόγω τραυματισμού και μπαίνει ο Κοτσιώνης…

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, το 0-0 παραμένει.

115′ To 0-0 παραμένει στο ψυχοφθόρο ματς της Βέροιας και το ενδεχόμενο της διαδικασίας των πέναλτι πλησιάζει…

118′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Η Αναγέννηση 0-1 με τον Γκίνη!!!

• Τέλος του αγώνα!!! Τεράστια πρόκριση για την Αναγέννηση.