Σε μια άτυπη… πασαρέλα θα μετατραπεί την ερχόμενη Δευτέρα η περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα την οποία θα επισκεφθούν οι υποψήφιες για τον διαγωνισμό «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» που θα πραγματοποιηθεί για 25η συνεχή χρονιά στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου.

Εικοσι όμορφες κοπέλες από Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Σερβία και άλλες χωρες του κόσμου που συμμετέχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό ομορφιάς ο οποίος αποτελεί ένα παγκόσμιο πολιτιστικό τουριστικό γεγονός, θα επισκεφθούν την περιοχή για τις ανάγκες φωτογράφησης και για την προβολή του καλλιτεχνικού event.

Ο 25ος διαγωνισμός Mις Παγκόσμιος Τουρισμός «Save Water» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. Το “ταξίδι” των υποψηφίων στην Ελλάδα περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς: Μύκονος Θεσσαλονίκη-Κατερίνη- Όλυμπος-Λάρισα-Μετέωρα- Λίμνη Πλαστήρα-Ελευσίνα και θα καταλήξουν στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού σε μια λαμπερή βραδιά στο Ζαππειο.

Χιλιάδες emails, εκατομμύρια «likes» και impressions θα ταξιδέψουν από τις υποψήφιες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον πλανήτη, εκθέτοντας την φιλοξενία και τα πανέμορφα τοπία της Ελλάδας στον κόσμο. Η Διοργάνωση εχε ανατεθεί για 25η συνεχή χρονιά στον πολύπειρο και δραστήριο πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων κ. Γιώργο Κουτούλια.