Στην… κατάψυξη βρίσκεται ο Νομός Καρδίτσας τα τελευταία 24ωρα,μετά το πέρασμά της «Μήδειας». Η χθεσινή ήταν η πιο κρύα ημέρα των τελευταίων 24ωρών. Στην Καρδίτσα ο υδράργυρος «κατρακύλησε» στους -11,3 βαθμούς Κελσίου το πρωί της Τετάρτης, ενώ στο Μουζάκι στους -8,4 βαθμούς σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Στην περιοχή της Λ. Πλαστήρα και συγκεκριμένα στη Φυλακτή η θερμοκρασία έπεσε ακόμη και στους -8, ενώ στην Δημοτική Ενότητα Φύλλου του Δήμου Παλαμά και στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων το θερμόμετρο έδειξε -14 βαθμούς. Πάντως με το πέρασμα των ημερών η κατάσταση βαίνει προς πλήρη ομαλοποίηση.

Στην Καρδίτσα η Δημοτική Αρχή συνέχισε χθες την απομάκρυνση του χιονιού από διάφορα σημεία της πόλης, ενώ ολοκληρώθηκε και ο καθαρισμός των αύλειων χώρων των σχολείων. Οι μαθητές του Νομού, μετά από τρεις μέρες επιστρέφουν σήμερα στα σχολεία, ωστόσο η προσέλευση στις σχολικές μονάδες θα γίνει με καθυστέρηση δύο ωρών εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις πρωινές ώρες.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα