Ούτε αυτή την Κυριακή θα υπάρχει αγωνιστική δράση για την Αναγέννηση καθώς το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 2 αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού!

Είναι το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν διεξάγεται για τους “κιτρινόμαυρους” καθώς προηγήθηκαν οι αναβολές με Καβάλα, Πανσερραϊκό, ΠΟΤ Ηρακλή και Βέροια!

Ολα τα παραπάνω (αυτό με την Καβάλα θα περάσει πρώτα από τις δικαστικές αίθουσες για να μάθουμε την τύχη του), θα κληθούν να τα δώσουν σε ημερομηνίες που θα ορίσει η διοργανώτρια σ’ ενα πρωτάθλημα που είναι ήδη λάστιχο!

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της Καρδίτσας δεν χάνει ούτε την αποφασιστικότητά της, ούτε αποπροσανατολίζεται από τους στόχους της, το αντίθετο συγκεντρώνει τις δυνάμεις της, ενισχύεται μάλιστα και στο μεταγραφικό μέτωπο και θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση καθ’ όλα έτοιμη για να συνεχίσει την καταπληκτική πορεία που διαγράφει ήδη.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ
Με το που έγινε γνωστό ότι δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη, άπαντες στις τάξεις της Αναγέννησης έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ιστορικό παιχνίδι που περιμένει την ομάδα την προσεχή Τετάρτη 19 Ιανουαρίου!

Ο λόγος για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ιδιαίτερη στιγμή όχι μόνο για την Αναγέννηση αλλά για όλο τον αθλητισμό του Νομού Καρδίτσας.

Αναλυτικά ρεπορτάζ και αφιερώματα γι’ αυτό το μεγάλο μάτς τις επόμενες ημέρες.