Ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό 30ήμερο βρίσκεται σε εξέλιξη με τη διοργάνωση του Euro 2020, το οποίο θα κρατήσει έως τις 11 Ιουλίου. Το φετινό καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς είναι «γεμάτο» από αθλητικές διοργανώσεις μετά την περυσινή «ξηρασία» που προκάλεσε η εκδήλωση της πανδημίας και η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.

Τέλη Ιουνίου ξεκινάει το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή της εθνικής. Θα ακολουθήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, που όπως συνέβη και με το Euro, είχαν αναβληθεί πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας. Οι αθλητικές αυτές διοργανώσεις αναμένεται να εντείνουν την κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Καρδίτσας, ύστερα από μια μακρά δύσκολη περίοδο που είτε ήταν κλειστά, είτε υπολειτουργούσαν εξαιτίας της απουσίας αθλητικών γεγονότων.

Όπως επισήμαναν στο «Νέο Αγώνα» ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα, η κίνηση είναι εμφανώς ανεβασμένη σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες και σε αυτό συνηγορεί η έναρξη του Euro, καθώς επίσης η βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης που έχει επιφέρει χαλάρωση των μέτρων στη λειτουργία των πρακτορείων. Βεβαίως, διευκρινίζουν, ότι η εικόνα δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνες προ κορωνοϊού, όπου τα πρακτορεία λειτουργούσαν χωρίς περιοριστικά μέτρα και δεν υπήρχε φόβος στις τάξεις του κοινού.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα