Η πορεία του ΑΣ Καρδίτσας πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του νέου κύματος της πανδημίας με μια λέξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ονειρική!

Οι “κυανόλευκοι” όχι μόνο επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις ότι με τις κινήσεις που έκαναν το καλοκαίρι (με κορυφαία την προσθήκη του Γιάννη Μπορούση) θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αλλά κατέκτησαν με τις επιδόσεις τους τον τίτλο του πρώτου φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Εχοντας οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας μάλιστα επί ομάδων που έχουν φιλοδοξίες ανόδου (Τρίτωνας και Μαρούσι), διέγραφαν μια καταπληκτική διαδρομή που είχε σκορπίσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της Καρδίτσας!

Μια χρονιά που ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο και άφηνε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια μέχρι την υλοποίηση του μεγάλου και “τρελού” (πριν από λίγα χρόνια) στόχου της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ!

ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΌΣ!
Ο μόνος αντίπαλος για τον ΑΣΚ έτσι όπως εξελίσσονταν το πρωτάθλημα έμοιαζε να είναι ο… κορωνοϊός και τελικά αυτός τον χτύπησε!
Το πρώτο κρούσμα ήλθε μετά τον θρίαμβο στην Αθήνα στο ντέρμπι κορυφής με τον Τρίτωνα, για να προκύψουν στη συνέχεια τα υπόλοιπα μ’ αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες της ομάδας.
Ακολούθησε η γενικότερη έξαρση της πανδημίας, στην καρδιά της οποίας βρισκόμαστε ήδη μ’ αποτέλεσμα να αποφασίσει η διοργανώτρια την αναβολή των αγώνων μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου!

ΝΕΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Ολα αυτά βεβαίως είναι λογικό να έχουν επηρεάσει όχι μόνο τον ΑΣΚ, αλλά το σύνολο των ομάδων. Και απάντηση περα από την αναμονή για να διαπιστώσουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση δεν υπάρχει.

Το μόνο καλό για την ομάδα της Καρδίτσας ειναι το γεγονός ότι όλα σχεδόν τα μέλη της έχουν περάσει από τον κορωνοϊό χωρίς επιπτώσεις ευτυχώς και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στη συνέχεια.

Ηδη έχουν επαναρχίσει εδώ και κάποιες ημέρες οι προπονήσεις και ουσιαστικά διεξάγεται μια νέα προετοιμασία για ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όποτε κι αν αυτό ξεκινήσει.

Είναι γεγονός πως επικρατεί στεναχώρια στις τάξεις του ΑΣΚ για το γεγονός ότι ολα αυτά προέκυψαν πάνω στο καλύτερο ακριβώς σημείο αλλά από την άλλη δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας.

Το μόνο που εύχονται (όπως όλοι μας) είναι να τελειώσει αυτή η ιστορία που ήλθε να αναστατώσει πέρα για πέρα τις ζωές μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να επανέλθουμε στους ρυθμούς που είχαμε συνηθίσει…

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: «Δύσκολες συνθήκες»

Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί ο πρόεδρος του ΑΣΚ Χρήστος Δεληγιάννης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

“Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να πορευτούμε μέσα στις συνθήκες που επικρατούν και μας επηρεάζουν όλους, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση” δήλωσε χαρακτηριστικά ο παράγοντας των “κυανολεύκων”.

Απαντες άλλωστε στον ΑΣΚ περιμένουν με ανυπομονησία να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία για να ξαναβρουν το βηματισμό τους και να επανέλθουν στην αγωνιστική δραστηριότητα…