Στο Στάδιο Καρδίτσας η προεπιλογή για την εθνική κορασίδων

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας προπόνηση αθλητριών για την προεπιλογή και τη στελέχωση στη συνέχεια της Εθνικής ομάδας Κορασίδων Ποδοσφαίρου, ηλικίας Κ-14 και Κ-15 .

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γεώργιος Παπακώστας δοκίμασε και αξιολόγησε κάποιες αθλήτριες από Σωματεία του Θεσσαλικού Διαμερίσματος που αφορούσε τις ομάδες από Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Περίπου 25 ταλαντούχες αθλήτριες συμμμετείχαν στο χθεσινό καμπ.

Πριν την προπόνηση ο ομοσπονδιακός είχε την ευκαιρία, στα αποδυτήρια της Αναγέννησης, να γνωρίσει τις αθλήτριες και να μιλήσει μαζί τους για τις διαδικασίας προεπιλογής. Τόνισε ότι το επίπεδο του Γυναικείου ποδοσφαίρου ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια και επισήμανε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν στα Σωματεία που ανήκουν με μεγαλύτερη διάθεση, για να παραμείνουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αλλά και των στόχων τους. Το εν λόγω πρόγραμμα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της ΕΠΟ για την ανάπτυξη στις μικρότερες ηλικίες του Γυναικείου ποδοσφαίρου της χώρας.

Το παρών χθες στο Στάδιο έδωσαν επίσης: ο Προπονητής των Ελπίδων Καρδίτσας Τάκης Κουτσονάσιος με κάποιες από τις αθλήτριες της ομάδας και της Ακαδημίας του συλλόγου, με επικεφαλής την υπεύθυνη της Ακαδημίας κ. Μαρία Κόγγουλη, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΚ Γιώργος Κρανής, Προπονητές και γονείς των αθλητριών.