Aποτελεί κοινό μυστικό εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον της Αναγέννησης για τρεις Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές, δύο εκ των οποίων έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα στη Β’ Εθνική παλαιότερα.

Ο λόγος για τους Νίκο Γκόλια, Στέργιο Δημόπουλο και Παναγιώτη Μπάλλα. Τρεις ποδοσφαιριστες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τις δυνατότητές τους και είναι γνωστή η διαδρομή τους όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι δύο πρώτοι ήταν στελέχη της ‘’κιτρινόμαυρης’’ ομάδας στην επιστροφή της στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο πριν περίπου μία δεκαετία μετά τον υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική. Αγωνίστηκαν σε επίπεδο Β’ Εθνικής με τη φανέλα της ομάδας της Καρδίτσας ενώ στη συνέχεια έφτασαν να αγωνίζονται σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ.

Ο μεν Γκόλιας με τη Λάρισα, ο δε Δημόπουλος με τον Βόλο.Ο 27χρονος Κεντρικός Αμυντικός έχει επίσης αγωνιστεί στον Αρη ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ 2, με 19 συμμετοχές .

Ο 31χρονος πλάγιος αριστερός και Κεντρικός αμυντικός έχει παίξει στον Βόλο ΝΠΣ ενώ στο β΄μισό της περσινής περιόδου έπαιξε στον Λεβαδειακό.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας έχει επίσης πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό καθώς αγωνίστηκε παλαιότερα σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, Σόνεσχοφ (Γερμανία), ΑΕΛ . Ηταν επίσης στέλεχος Εθνικής Νέων. Μαζί με τον Γκόλια αγωνίστηκε πέρυσι στον Απόλλωνα καταγράφοντας 23 συμμετοχές.

Είναι τρεις από τους παίκτες που βολιδοσκοπεί η διοίκηση και όταν επέλθει οριστικη συμφωνία, θα ανακοινωθούν.