Το ένα μετά το άλλο σπάει τα αρνητικά ρεκόρ μολύνσεων κορονοϊού η Μαγνησία με συνολικά 160 κρούσματα να ανακοινώνονται χθες απο τον ΕΟΔΥ.Στο Νοσοκομείο Βόλου ασκείται αφόρητη πίεση από τις αλλεπάλληλες νέες μολύνσεις. Κινείται πλέον ανοίγοντας νέες κλίνες για τους ασθενείς με Covid-19 και αφαιρώντας κλίνες για άλλες ασθένειες.Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 56χρονης Βολιώτισας που μιλά για τον εφιάλτη που βιώνει εδώ και 8 μήνες μετά τη νόσησή της από τον κορονοϊο. Εν μέσω πανδημίας με χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού στέλνει το δικό της μήνυμα.

Η περιπέτεια της γυναίκας, που αποτελεί ένα ακόμα δυνατό καμπανάκι κινδύνου για όσους ανεμβολίαστους εξακολουθούν να παρασύρονται από τις επικίνδυνες θεωρίες των αρνητών, διήρκεσε μέχρι τις 27 Ιουλίου.Ωστόσο, μέχρι σήμερα εξακολουθεί να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας με εξάρτηση από οξυγόνο, καθώς και κινητικά.Η περιπέτεια της ξεκινά στις 11 Μαρτίου με τα πρώτα συπτώματα να κάνουν την εμφάνιση τους.Την Πέμπτη, 18 Μαρτίου, ξεκίνησε ο Γολγοθάς της.Δύο φορές έφτασε πριν την διασωλήνωση ενώ έπαθε 2 πνευμονικές εμβολές.Μόνη της επαφή με τον έξω κόσμο ήταν με μηνύματα από το κινητό ή από γιατρούς και νοσηλευτές που της έφερναν χαιρετίσματα από συγγενείς ή φίλους.

Στις 23 Απριλίου πήρε επιτέλους το εξιτήριο αλλά το μαρτύριο της συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Πριν 20 μέρες πήγε στο post covid ιατρείο στην ιατρική σχολή στη Λάρισα όπου της έκαναν εξέταση διάχυσης και την έδωσαν κι άλλη κορτιζόνη. Για την long covid δεν της μίλησε κανείς. Τυχαία ανακάλυψε την ομάδα μια συνάδελφότης.