Παίκτες της Αναγέννησης θα είναι και στη νέα αγωνιστική σεζόν δύο από τις πολύτιμες μονάδες της ομάδας, ο Αρης Λώττας και ο Δημήτρης Κουτρομάνος.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους δύο άσους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΑΡΗΣ ΛΩΤΤΑΣ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Άρη Λώττα. Ο Άρης γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1988 στα Ιωάννινα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, πριν δοθεί δανεικός σε Φωστήρα και Χαϊδάρι. Έπειτα αγωνίστηκε στην Α΄Εθνικής Βουλγαρίας με τη Λοκομοτίβ Μέζντρα, για να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό της Δόξας Κρανούλας. Ακολούθησαν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, η Καλλονή και ο Πανηλειακός. Το 2013 βρέθηκε στη Superleague με τη φανέλα της Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Κόρινθο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Δωτιέας Αγιάς, ενώ τη διετία 2014-16 αγωνίσθηκε στον Κισσαμικό Χανίων. Έπαιξε επίσης στην Σπάρτη, πριν μεταγραφεί στον Άρη, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague, ενώ το 2018 πήρε την άνοδο με τον Ολυμπιακό Βόλου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ένα χρόνο αργότερα πήρε το πρωτάθλημα της Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης, με την οποία επίσης κατέκτησε την άνοδο στη Superleague 2, πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ και μάλιστα κάποια από αυτά ήταν σπάνιας ομορφιάς.
Θα θέλαμε να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας!»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουτρομάνο. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1987 στο Αγρίνιο.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό, για να αποκτηθεί στη συνέχεια από την ΑΕΚ. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Θρασύβουλο και Εθνικό Πειραιώς. Τη διετία 2007-09 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση επίσης ως δανεικός, για να επιστρέψει και πάλι στην «Ένωση». Τη σεζόν 2010-11 φόρεσε εκ νέου τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΣΑ, ενώ την επόμενη χρονιά αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό, στον οποίο και παρέμεινε για 6 χρόνια. Το 2017 μετακόμισε στη Λαμία επίσης στη Superleague. Ένα χρόνο αργότερα φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, πριν επιστρέψει στην Αναγέννηση, με την οποία αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια. Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί διεθνής με την U-19 της Εθνικής μας.
Θα θέλαμε να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας!»