Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Αλεκ Μπάλντουιν σκότωσε, κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Μπάλντουιν είναι ο πρωταγωνιστής του γουέστερν, Rust, και συμπαραγωγός της ταινίας. Η απίστευτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όταν με το όπλο που χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα τραύματισε και σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ολοι μιλούν για ένα απίστευτο δυστύχημα, ωστόσο τίθενται ερωτήματα για το πώς συνέβη.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς και να αγωνιά μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων του Rest όπου συνέβη το δυστύχημα.

Μια δεύτερη φωτό τον δείχνει κοντά σε ένα κράσπεδο με τα χέρια στα γόνατά του, συντετριμμένο.

Θύμα της απίστευτης αυτής τραγωδίας η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, η οποία μεαφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 48χρονος συγγραφέας και σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά, όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν έχει δοθεί περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή του.

Την είδηση ότι ο Μπάλντουιν είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε με το όπλο τα πυρά του οποίου σκότωσαν την 42χρονη και τραυμάτισαν τον 48χρονο επιβεβαίωσε και το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε.

Ο ηθοποιός εθεάθη με δάκρυα στα μάτια έξω από το γραφείο του σερίφη μετά τον τραγικό θάνατο της Χάτσινς. Σε μια ανάρτησή του στο Instagram ώρες πριν από τα μοιραία γυρίσματα, έλεγε ότι η επιστροφή του στο πλατό ήταν εξαντλητική.

He is a co-producer on the film, in which he plays infamous outlaw Harland Rust, whose 13-year-old grandson is convicted of an accidental murder.

Δεν είναι σαφές ακόμη, όπως σημειώνει η Daily Mail, αν το πυροβόλο όπλο που σκότωσε την 42χρονη είχε -για κάποιο λόγο- πραγματικές σφαίρες ή αν η πυρίτιδα που χρησιμοποιείται σε άσφαιρες σφαίρες για γυρίσματα ταινιών μπορεί να τραυματίσει κάποιον θανάσιμα. Η έρευνα για το πώς συνέβη το δυστύχημα συνεχίζεται.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος του Μπάλντουιν εξέδωσε δήλωση στο People σχετικά με τους πυροβολισμούς, λέγοντας: «Σήμερα σημειώθηκε ένα δυστύχημα στο σετ του Νέου Μεξικού που αφορούσε την αστοχία ενός πυροβόλου όπλου με άσφαιρα».

Πηγή:iefimerida.gr