Χρειάστηκε να περάσουν δεκαετίες και να φτάσουμε στο σωτήριο έτος… 2021, προκειμένου να αποκτήσει επιτέλους ένα καινούργιο, σύγχρονο στρώμα το άλμα είς Υψος του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας!

Έπειτα από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου του ΔΟΠΑΚ Γιάννη Ρόβα και των μελών της διοίκησης , τοποθετήθηκε το καινούργιο Στρώμα το οποιο αντικατέστησε το για πολλές δεκαετίες φθαρμένο και …ακατάλληλο για προπόνηση και αγώνες παλιό στρώμα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν…

Το νέο στρώμα είναι Ολυμπιακών προδιαγραφών,φίρμας DIMA, εγκεκριμένο από την ΙΑAF και θα βοηθήσει ώστε και οι αθλητές που προπονούνται στο Στάδιο , στο συγκεκριμένο άθλημα του Αλματος εις Υψος, να έχουν πια ένα καινούργιο και πιο λειτουργικό στρώμα για τους αγώνες τους.

Παράλληλα θα βοηθήσει την πόλη, που έχει μείνει από πλευράς υποδομών, να διεκδικήσει στο μέλλον μεγάλους αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα. Στο πρόγραμμα είναι προς τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσει και η ανακατασκευή του χλοτάπητα που σε συνδυαμό και με τις παρεμβάσεις που ακόμη πρέπει να γίνουν, να μπει η Καρδίτσα στο ‘’καλεντάρι’’ της διοργάνωσης πρωταθλημάτων και μεγάλων αγώνων Στίβου.