Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων έχοντας αναλάβει την διοργάνωση του 19ου Πανελλήνιου Γαβουστίματος-Σύναξη Καππαδοκών, έχει πλέον φθάσει στην τελική ευθεία για την μεγάλη εκδήλωση που με τόσο κόπο ετοιμάζει εδώ και καιρό. Στις 25,26 και 27 Αυγούστου «Η Μάνα Καππαδοκία» θα αναβιώσει μέσα από χορούς, δρώμενα και εκδηλώσεις στην Πόλη των Φαρσάλων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Φαρσάλων σας προσκαλεί να γίνετε συν-ταξιδευτές του σε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε.Κ.Σ.(Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

25 Αυγούστου
Ώρα 8:00 μ.μ. Μεταφορά της εικόνας του Αγίου Βασιλείου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Άγίας Παρασκευής, στο χώρο της εκδήλωσης, από τα Καππαδοκικά Σωματεία που θα συμμετέχουν.
Ώρα 9:00 μ.μ Έναρξη Εκδήλωσης & Γλέντι για όλο τον κόσμο.

26 Αυγούστου Πρωί
Ώρα 9:00-11:30 π.μ Ξενάγηση στην πόλη των Φαρσάλων.
Ώρα 11:30 π.μ Επιστημονική Ημερίδα με θέμα « Από την Καππαδοκία… στη χώρα του ομηρικού Αχιλλέα/ Παραμύθια-Μουχαμπέτια».
Βράδυ
Ώρα 8:00 μ.μ Μεταφορά της εικόνας του Αγίου Βασιλείου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Άγίας Παρασκευής, στο χώρο της εκδήλωσης, από τα Καππαδοκικά Σωματεία που θα συμμετέχουν.
Ώρα 8:30 μ.μ Έναρξη Εκδήλωσης & Γλέντι για όλο τον κόσμο.

27 Αυγούστου Πρωί
Ώρα 8 π.μ εκκλησιασμός
Τελετή ονοματοδοσίας του πάρκου Μικρασιατών
Ακολουθεί συνέλευση όλων των Καππαδοκικών Σωματείων.