Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την θριαμβευτική επάνοδο της Αναγέννησης στη super league 2 και στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέδωσε και ο ΑΣ Καρδίτσας.

Αναλυτικά οι “κυανόλευκοι” τονίζουν:
«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, που πανάξια πέτυχε την άνοδο στη Superleague 2.
Για τον πιο ιστορικό σύλλογο της περιοχής μας, η επιτυχία αυτή τον επαναφέρει εκεί που δικαιωματικά ανήκει: στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα εύσημα πηγαίνουν στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και βέβαια τους ποδοσφαιριστές, που σε μια πολύ δύσκολη χρονιά κατάφεραν να φέρουν την Αναγέννηση στη Superleague 2, με μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη σε όλα τα μέλη της ομάδας και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχημένη πορεία της, στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά της.»

Στη ΦΩΤΟ οι πρόεδροι της Αναγέννησης και του ΑΣΚ Δημήτρης Παπαδημητρίου και Χρήστος Δεληγιάννης στην αρχή της σεζόν με το διαρκείας των “κιτρινόμαυρων” που δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων.