Η ανοργανωσιά και η προχειρότητα με την οποία οι καθ’ υλην αρμόδιοι διαχειρίζονται τις τύχες του Ελληνιού ποδοσφαίρου διαχρονικά κι όχι μόνο τώρα, φαίνεται και από το “μπάχαλο” που επικρατεί για τον ορισμό της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ.
Χθες η ομοσπονδία έβγαλε τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις (!!!) για την κλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και την έναρξη!

Ως γνωστόν πριν μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Χθες η πρώτη ανακοίνωση της ΕΠΟ έκανε λόγο για έναρξη στις 27 και στη συνέχεια η δεύτερη αφήρεσε απλώς την ημερομηνία, χωρίς να δίνει με σαφήνεια στον κόσμο την πληροφορία για τη “σέντρα”!
Κρατάμε μόνο ότι η κλήρωση θα γίνει την προσεχή Τρίτη στις 10 αντί στις 12 το μεσημέρι που αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Ας μην πάρουμε όμως όρκο, όλα είναι… σχετικά!

Αναλυτικά η… τελική ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική κατα την χθεσινή ημέρα έχει ως εξής:
“Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. άλλαξε η ώρα της Κλήρωσης της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, η οποία θα γίνει την ημέρα που είχε αρχικά οριστεί, δηλαδή την Τρίτη 08/09/2020, αλλά στις 10:00 (αντί για 12:00). Η κλήρωση θα γίνει χωρίς κοινό και ΜΜΕ, θα υπάρξει ωστόσο live streaming.”

Φυσικά καμία ομάδα δεν… αιφνιδιάζεται αφού πλέον στην ποδοσφαιρική Ελληνική πραγματικότητα έχουμε συνηθίσει σε τέτοια αντιμετώπιση! Οπότε όλοι προετοιμάζονται με βάση και όλη αυτή την απίστευτη ανοργανωσιά!