Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Καρδίτσα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε πέραν όλων των άλλων και με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Σε μια συγκυρία που η λαοφιλής και ιστορικότερη ομάδα του τόπου, βρίσκεται πάλι σε ανοδική τροχιά και δημιούργησε μόνη της την μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο από την αφάνεια στην οποία την είχαν οδηγήσει…

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υφυπουργού στο Δημαρχείο, ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” (ποιος άλλος;) έθεσε το γηπεδικό ζήτημα της Αναγέννησης, αλλά και το καρκίνωμα της ανατολικής εξέδρας του Δημοτικού Σταδίου που παραμένει κλειστή δεκαέξι ολόκληρα χρόνια!

Για το γηπεδικό λάβαμε την απάντηση ότι είναι σε εξέλιξη όλα τα διαδικαστικά και σκαλώνει η υπόθεση στα πολεοδομικά. Επίσης τη δέσμευση των κ.κ. Αγοραστού και Τσιάκου ότι αυτά θα ξεπεραστούν και θα ξεκινήσει ένα έργο κεφαλαιώδους σημασίας για το Σύλλογο και την περιοχή, για το οποίο δόθηκαν μάχες με μεγάλο κόστος απέναντι σε πολλές στρεβλώσεις και εμπόδια.

Για το αίσχος της ανατολικής εξέδρας τοποθετήθηκε και ο κ. Αυγενάκης προτείνοντας την άμεση κατεδάφισή της και την ανέγερση μιας συχρονης ευέλικτης μεταλλικής εξέδρας (κάτι που το “φωνάζουμε εδώ και χρόνια”!) στη θέση της.

Και γι’ αυτό το ζήτημα υπήρξε θετική προδιάθεση από τους τοπικούς φορείς και δεσμεύσεις που ελπίζουμε να υλοποιηθούν.

Εμείς εδώ θα είμαστε να τους το υπενθυμίζουμε.

Τέλος ο κ. Αυγενάκης απάντησε σε ερώτηση σχετική με την αναδιάρθρωση και την ενοποίηση της super league 2 και της football league (που ενδιαφέρει άμεσα την Αναγέννηση καθώς αν καταφέρει και κερδίσει την άνοδο φέτος θα βρεθεί εκει ακριβώς που ήταν πριν την καταποντήσουν μέσα σε χρόνο ρεκόρ!), δηλώνοντας για μια ακόμη φορά την πρόθεση να γίνει πράξη μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Όλα τα παραπάνω, ελπίζουμε από θεωρία να γίνουν πράξη. Οχι τίποτα για να μην μείνουμε με τις φωτογραφίες και τις μεγάλες…. σημαίες πάνω από τη Λίμνη!

Θ.Κ.

Στη ΦΩΤΟ ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ (και γενικό αρχηγό της Αναγέννησης) Γιάννη Ρόβα. Αν και τώρα που η ομάδα έχει στα υπέρ της όλη αυτή τη θετική προδιάθεση από τους φορείς δεν πάρει αυτά που δικαιούται, δεν θα τα πάρει ποτέ.