Το θέατρο ξανά... γιορτάζει στην Καρδίτσα!

Πανηγυρική έναρξη για το φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου μετά από δυο χρόνια παύσης





Η μεγάλη γιορτή του θεάτρου επέστρεψε στην Καρδίτσα! Μετά από δυο χρόνια παύσης η σκηνή του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Καρδίτσας άνοιξε ξανά σήμερα το βράδυ για να υποδεχτεί ερασιτεχνικούς θιάσους από ολόκληρη την Ελλάδα που θα χαρίσουν στο θεατρόφιλο κοινό της Καρδίτσας δέκα υπέροχες ημέρες παρουσιάζοντας αξιόλογες παραστάσεις δουλεμένες με το μεράκι και το πάθος του ερασιτέχνη.
Το φεστιβάλ άρχισε επίσημα με μια πανηγυρική τελετή έναρξης την οποία λάμπρυναν με την παρουσία τους δυο εξαιρετικά ταλαντούχοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Νίκος Τουλιάτος.
Προηγήθηκαν χαιρετισμοί των διοργανωτών και το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας κ. Μανώλη Στεργιόπουλου
Τη έναρξη του φεστιβάλ κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Νίκος Τουλιάτος πρόσφεραν στο κοινό μια εξαιρετική μουσική παράσταση. Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες πλαισιωμένοι από συνεργάτες τους, “πάντρεψαν” τον εκρηκτικό ρυθμό, το κωμικό στοιχείο, τη νοσταλγία και αγαπημένες μελωδίες και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά αξέχαστο.

Το αυριανό πρόγραμμα

Αύριο αρχίζει ουσιαστικά το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβαλ. Στις 8.30 το βράδυ λοιπόν στη σκηνή του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου θα ανέβει για να διαγωνιστεί η Θεατρική Ομάδα «Επί σκηνής» Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων με το έργο «Συμπέθεροι απ ΄ τα Τίρανα» των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα