Ο παγκόσμιος αθλητισμός όπως ήταν επόμενο με την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε έχει κατεβάσει ρολά και ζούμε πλέον εποχές απόλυτης αδράνειας όπως γίνεται σε καιρό πολέμου!
Το ότι βιώνουμε έναν διαφορετικό πόλεμο, το αντιλαμβάνεται πλέον ο καθένας με όσα απίστευτα διαδρματίζονται στον κόσμο και πολλά απ’ όσα γνωρίζαμε δεν θα είναι ίδια όταν θα τελειώσει αυτή η τρομερή περιπέτεια… Ωστόσο μέσα από τον αθλητισμό, μέσα απο τους θιασιώτες όλων των αθλημάτων αθλητές και φιλάθλους, και σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες ξεπηδούν μηνύματα που θωρακίζουν την θέληση και δεν αφήνουν την απαισιοδοξία να κυριαρχήσει…
Η Καρδίτσα όπως συνέβη παντού αδρανοποιήθηκε και αθλητικά. Σταμάτησαν τα πάντα, αλλά η καρδιά των συλλόγων δεν σταματά να χτυπά και γι’ αυτό φροντίζουν κυρίως οι φίλαθλοί τους που τους δίνουν υπόσταση και νόημα ύπαρξης…
Απο φύση του ο αθλητισμός δεν έχει μέσα το… φόβο! Μόνο τον αγώνα και την υπέρβαση.
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Αναγέννησης μας δίνουν ένα ωραίο μήνυμα σ’ αυτές τις δύσκολες για όλους μας στιγμές και σε ανάρτηση στη σελίδα τους στο facebook τονίζουν:

«Υπομονή σε όλες τις ανήσυχες ψυχές που προσμένουν να έρθει το Σαββατοκύριακο για να ξεσκάσουν, να ξεσκουριάσουν, να δουν φίλους και γνωστούς, να φωνάξουν ένα σύνθημα, να πιουν μια κρύα μπύρα, να πάνε μια εκδρομή ! Μέχρι τότε ας αναπολήσουμε τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει παίκτες και οπαδοί και να σκεφτούμε ώριμα τα λάθη που έχουν γίνει ώστε να γίνουμε καλύτεροι.
Δύναμη σε όλο το κόσμο που νοσεί. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ξέρουμε όλοι πως πρέπει να συμπεριφερθούμε.
Δίνουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ευθύνης χωρίς να σπέρνουμε το πανικό. Υπομονή, στα δύσκολα πάντα είμαστε δυνατοί και ενωμένο»!