Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ‘’Παυσίλυπο’’, η διοίκηση του ΑΣ Καρδίτσας είπε το δικό της ‘’ευχαριστώ’’ στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας (αναφέρθηκαν ονομαστικά) οι οποίοι στάθηκαν κοντά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Οι άνθρωποι της Καρδιτσιώτικης ομάδας θέλοντας να αναδείξει όσους συνέβαλαν ώστε ο ΑΣΚ να εκπροσωπήσει τον αθλητισμό της Καρδίτσας σε υψηλό επίπεδο, είχε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει και δημόσια στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος ,ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάττας, εκπρόσωποι του ΕΒΕ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Σφήκας, αθλητές της ομάδας , μέλη του ΔΣ κλπ.

Ο επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού του ΑΣΚ Χρήστος Δεληγιάννης σε μία σύντομη αναφορά ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του και εκ μέρους της ομάδας όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές: ‘’ Χωρίς τη στήριξη των φιλάθλων και των επιχειρήσεων, η ομάδα δεν θα είχε φτάσει στο σημείο να είναι σήμερα ο κορυφαίος αθλητικός εκπρόσωπος της Καρδίτσας και για το λόγο αυτό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους’’, επισήμανε ευχόμενος να υπάρχει η ανάλογη συνεργασία και την επόμενη σεζόν.

Ακολούθησαν στη συνέχεια αναμνηστικές πλακέτες σε όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα την προηγούμενη σεζόν