ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

Την αυλαία στη νέα αγωνιστική σεζόν άνοιξε ο ιστορικός Αστέρας Καρδίτσας ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Παλιοί και καινούργιοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση, παρουσία του τεχνικού τιμ και του Διοικητικού συμβουλίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βησσάρη Σιούρτο.

Την τεχνική καθοδήγηση θα έχει και φέτος ο Νίκος Καρακώστας με συνεργάτες τον Αρη Παπαδάκο που ήταν και την περσινή σεζόν και τον Ξενοφώντα Μπέτσιο που αποτελεί τη νέα …’’μεταγραφή’’. Γυμναστής θα είναι ο Βασίλης Χασιώτης και έφορος υλικού ο Σωτήρης Τάντος.

Οι στόχοι και οι προσδοκίες είναι υψηλοί στην ομάδα της Φαναρίου, η οποία διατήρησε όλο σχεδόν το περσινό ρόστερ και ενισχύθηκε παράλληλα με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στις επαγγελματικές – εθνικές κατηγορίες.

Οι ”ερυθρόλευκοι” ενισχύθηκαν με τους Τζέκο, Τσιρογιάννη, Βαγγελάκο, με στόχο να φτάσουν στο τέλος της σεζόν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ.

Ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” ήταν φυσικά παρών στο ξεκίνημα της δημοφιλούς “ερυθρόλευκης” ομάδας.